Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

 • Lekcije

  Lekcije

  Lekcije na sajtu obuhvataju najvažnije oblasti iz gramatike engleskog jezika, uključujući vremena, pasiv, indirektni govor, a postoje i lekcije u kojima je fokus učenje novih reči i izraza. Saznaj više
 • 1
 • Vežbanja

  Vežbanja

  Za svaku lekciju postoji bar jedno vežbanje gde možete proveriti naučeno. Najveći broj vežbanja je o vremenima i gramatičkim pravilima. Drugi deo vežbanja je posvećen učenju i utvrđivanju reči i izraza u engleskom uz zanimljive tekstove, pesme i kvizove znanja. Saznaj više
 • 1

Molimo vas da pročitate uslove korišćenja sajta English Lane, jer korišćenje sajta u potpunosti podrazumeva da prihvatate ove uslove.

O radu sajtaSajt English Lane je sajt za besplatno učenje engleskog jezika preko interneta. Kompletan sadržaj sajta je vlasništvo tima autora, osim ako nije drugačije navedeno, i nije dozvoljeno kopiranje i objavljivanje ovih materijala bez saglasnosti autora.

Odircanje od odgovornosti 

Na sajtu se mogu naći linkovi ka drugim internet stranicama, ali to ne znači da je sajt English Lane na bilo koji način povezan sa tim stranicama, niti odgovoran za sadržaj koji se objavljuje na tim stranicama.

Sajt ne garantuje da u sadržaju neće biti grešaka niti da će sve stranice sajta raditi u svakom trenutku. Sajt neće biti odgovoran ni za kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja nastane iz pristupa, korišćenja ili nekorišćenja sajta, ili zbog bilo koje greške koja se može javiti na sajtu.

Privatnost podataka

Svi podaci korisnika su zaštićeni i neće biti deljeni ni sa kim. Za pristup rešenjima, potrebno je da se korisnik sajta registruje koristeći validnu imejl adresu. Tom prilikom, automatski se daje saglasnost za prijavu na naš Newsletter. Sajt English Lane može slati imejl sa informacijama i promocijama na adresu navedenu prilikom prijavljivanja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa mejling liste i na taj način ćete prestati da dobijate obaveštenja sa sajta.

Sadržaji korisnika

Na sajtu English Lane omogućeno je ostavljanje komentara od strane korisnika, ali sajt nema nikakvu kontrolu, niti je odgovoran za informacije i sadržaje koje korisnici dele u ovim komentarima. Komentari ne smeju da sadrže poruke koje su uvredljive po bilo kom osnovu i takvi komentari biće obrisani bez najave, a korisnik blokiran. Komentari ne smeju da sadrže linkove.