Registruj se

Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

Privatni Časovi

Časovi engleskog jezika preko interneta

  • Prednosti časova preko interneta

Jedna od glavnih prednosti časova preko interneta je mogućnost da prisustvujete času ne napuštajući udobnost svog doma. Osim toga, ovakvi časovi omogućavaju da se na makismalan način iskoriste multimedijalna sredstva (slike, prezentacije, audio i video zapisi). Dakle zaboravite knjige! Sve što vam je potrebno su kompjuter, stabilna internet konekcija, jeftin PC mikrofon i instaliran program Skype

  • Šta je Skype?

Skajp (Skype) je besplatan program za komunikaciju. Poziv se uspostavlja (slično kao kod telefona) pritiskom na zelenu slušalicu - prekidate vezu pritiskom na crvenu slušalicu.

Besplatnu instalaciju ovog programa možete preuzeti ovde: http://www.skype.com/go/downloading

  • Kako izgledaju časovi?

Prvi, uvodni čas je besplatan i traje 20 minuta. Na prvom casu utvrđujemo vaš nivo znanja, tip časova koji odgovaraju vašem uzrastu, interesovanjima i potrebama. Termine i učestalost časova određujete sami u dogovoru sa profesorkom. Kada je reč o mlađoj deci – učenicima, prisustvo roditelja je dobrodošlo tokom časova.

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite vaše podatke (ime, prezime, kontakt) na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i mi ćemo vas u najkraćem roku kontaktirati.