fbpx

Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

 • Lekcije

  Lekcije

  Lekcije na sajtu obuhvataju najvažnije oblasti iz gramatike engleskog jezika, uključujući vremena, pasiv, indirektni govor, a postoje i lekcije u kojima je fokus učenje novih reči i izraza. Saznaj više
 • 1
 • Vežbanja

  Vežbanja

  Za svaku lekciju postoji bar jedno vežbanje gde možete proveriti naučeno. Najveći broj vežbanja je o vremenima i gramatičkim pravilima. Drugi deo vežbanja je posvećen učenju i utvrđivanju reči i izraza u engleskom uz zanimljive tekstove, pesme i kvizove znanja. Saznaj više
 • 1

Sajt English Lane je sajt za besplatno učenje engleskog jezika preko interneta. Posetioci sajta su svi zainteresovani za učenje i usavršavanje engleskog jezika.

Postoji nekoliko načina za vašu promociju na sajtu i to u sledećim formatima:

Banner – Postavljanje vaše reklame na stranice sajta.

Članak sa linkom – Ukoliko je tema vaše marketing kampanja nešto što bi bilo korisno posetiocima sajta, postoji mogućnost pisanja i objavljivanja članka na blogu sa linkom ka vašem sajtu ili određenoj stranici.

Newsletter – Postoji mogućnost da vaša poruka bude deo našeg redovnog newsletter-a koji se šalje registrovanim korisnicima sajta.

Za više detalja u reklamiranju na sajtu, pošaljite nam mejl na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa detaljima u vezi sa vašom kampanjom a mi ćemo vas u najkraćem roku kontaktirati.

 

English Lane je registrovana škola za učenje stranih jezika.

Poslovno ime: Zorana Radović PR English Lane

PIB: 110811427

Adresa: Omladinska 011, Beograd (Mladenovac)

Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.