fbpx

Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

 • Lekcije

  Lekcije

  Lekcije na sajtu obuhvataju najvažnije oblasti iz gramatike engleskog jezika, uključujući vremena, pasiv, indirektni govor, a postoje i lekcije u kojima je fokus učenje novih reči i izraza. Saznaj više
 • 1
 • Vežbanja

  Vežbanja

  Za svaku lekciju postoji bar jedno vežbanje gde možete proveriti naučeno. Najveći broj vežbanja je o vremenima i gramatičkim pravilima. Drugi deo vežbanja je posvećen učenju i utvrđivanju reči i izraza u engleskom uz zanimljive tekstove, pesme i kvizove znanja. Saznaj više
 • 1

U cilju pružanja svih neophodnih informacija o korišćenju sajta, prikupili smo pitanja koja nam najčešće postavljate, i ovde odgovaramo na njih.

 Kako da pišem odgovore na crtice i kako da zaokružujem odgovore?

Nažalost, nije moguće direktno popunjavanje vežbanja na sajtu. Umesto toga, potrebno je da imate kod sebe papir i olovku gde ćete zapisivati vaše odgovore. Možete i odštampati vežbanja, pa zatim direktno zapisivati odgovore na taj papir.

Kako da vidim rešenja? 

Da biste videli rešenja potrebno je da se ulogujete, ako ste se već ranije registrovali. Ukoliko nemate nalog na sajtu, potrebno je da se prvo registrujuete. Prilikom registracije potrebno je da koristite validnu imejl adresu da biste mogli da potvrdite kreiranje vašeg naloga klikom na link koji ćete dobiti na imejl adresu koju ste ostvaili priklikom registracije.

Kako da nađem lekciju ili vežbanje koje mi je potrebno?

Korisite opciju pretraga dostupnu na vrhu početne stranice da brzo pretražite sadržaje koji su u vezi sa pojmom koji vas interesuje.

Šta ako zaboravim šifru? 

Ukoliko ste zaboravili šifru, postoji opcija za zaboravljenu lozinku. Biće potrebno da unesete ispravnu imail adresu za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Šta je English Lane Klub?

English Lane Klub je onlajn škola za učenje engleskog jezika. U pitanju je platforma za učenje engleskog putem koje učite jezik na daljinu.

Koja je razlika između English Lane sajta i English Lane Kluba?

Sajt English Lane je besplatan sajt za učenje engleskog preko interneta. English Lane Klub jer škola za učenje engleskog preko interneta gde postoji ograničen broj članova koji se mogu upisati i koji plaćanju mesečnu članarinu.

Za razliku od besplatnog English Lane sajta, English Lane Klub ima kurseve, podršku profesora, konsultacije, i onlajn časove, a sve to je uključeno u mesečnu članarinu. Više o Klubu i kako se možete prijaviti pogledajte ovde: English Lane Klub - Onlajn škola za učenje engleskog.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice, molimo vas pošaljite mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

EB Sticky Cookie Notice

Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.