fbpx

Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

Sa razvojem interneta više ne morate ići u kupovinu i satima tražiti neku stvari, ili čekati u redovima da platite račune. Nema potrebe da kupujete novine da biste pročitali najnovije vesti ili da čekate kraj dnevnika da biste čuli kakvo će vreme biti naredne nedelje. Sve ovo možete obaviti od kuće sa vašeg računara.

Isto tako, više nema razloga da menjate nekoliko prevoza da biste otišli na čas engleskog jezika. Dovoljno je da imate računar, internet i nalog na skajpu i spremni ste za vaš čas engleskog preko skajpa. 

Skajp (Skype) je program za komunikaciju preko interneta. Ovaj program možete bespatno preuzeti i instalirati na vaš računar. Na ovaj način, omogućena je komunikacija između vas i nastavnika. Možete izabrati video ili audio komunikaciju. 

Na času preko skajpa dobijate vežbanja od nastavnika koja zajedno radite, možete se pripremati za kontrolni, dobiti pomoć u pisanju domaćih zadataka ili jednostavno usavršavati engleski jezik kroz konverzaciju.

Prednosti časova engleskog jezika preko skajpa

Časovi od kuće – Jedna od najvećih prednosti je to što časove možete imati od kuće, kancelarije, u bilo kom gradu ili zemlji da se nalazite, i u bilo koje vreme. Osim toga, ovakvi časovi vam štede vreme, jer čim uključite računar spremni ste za čas.

Raznovrsnost – S obzirom da se časovi preko skajpa odvijaju od kuće, možete izabrati nastavnika iz bilo kog grada, ili iz bilo koje zemlje. To vam pruža mnogo više mogućnosti da stupite u kontakt sa nastavnikom koji vam najviše odgovara.

Multimedijalni časovi – Časovi preko skajpa omogućavaju da se koriste razna mulitmeijalna sredstava kojima možete pristupiti sa vašeg računara. Ne morate više koristiti samo knjige za učenje jezika, jer uz pristup internetu imate pristup mnogo većem broju raznovrsnih lekcija i vežbanja, raznim softverima za učenje jezika. Moguće je koristiti muziku, video zapis, fotografije, tabele, kvizove…

Mogućnost da snimite lekciju – Na skajpu postoji mogućnost da snimite razgovor, prema tome možete da snimite lekciju i da je zatim preslušate kada budete obnavljali gradivo.