fbpx

Upis na Learnlish onlajn program engleskog za decu je otvoren! Klikni ovde za više informacija.

English Lane je besplatni portal za učenje engleskog jezika koji realizuje English Lane onlajn škola.

Ovaj sajt posvećen je svima koji žele da nauče engleski jezik kao i onima koji žele da svoje znanje o engleskom usavrše. Uz zanimljive lekcije, učenje kroz spotove i slike, uz mnoštvo vežbanja, objašnjenja i korisnih infomacija možete svakodnevno učiti ili usavršavati engleski jezik.

Portal English Lane je potpuno besplatan za korišćenje, dok se učenje u English Lane školi realizuje na posebnom portalu i po aktuelnom cenovniku ponuđenih usluga.

Početak

Sajt English Lane počeo je sa radom u avgustu 2011. godine. Prvobitna ideja je bila da ovo bude blog o učenju engleskog jezika, ali je ubrzo taj blog prerastao u sajt koji omogućava svima da jednostavno počnu sa učenjem uz brojne besplatne lekcije i vežbanja. Objašnjenja i uputstva su na srpskom jeziku jer nam je cilj da omogućimo svima, čak i početnicima, da samostalno uče engleski jezik preko interneta. Do sada je na sajtu objavljeno preko 200 lekcija, vežbanja i članaka.

O Autoru

Autor svih sadržaja je Zorana Radović, profesor engleskog jezika i osnivač onlajn škole English Lane.

Sadržaji

Lekcije - Ovde možete pronaći objašnjenja za gramatička pravila koja će vam biti potrebna prilikom učenja engleskog jezika. Uz lekcije takođe možete učiti i korisne reči i izraze u engleskom.

Vežbanja - Za svaku lekciju, postoji bar po jedno vežbanje koje ćete pronaći u kategoriji Vežbanja na sajtu. Cilj vežbanja je da se provežba gradivo iz lekcija, ali postoje i vežbanja koja se fokusiraju na određenu pesmu, tekst, sliku ili video i na osnovu njih se prave vežbanja za utvrđivanje gramatičkih pravila i učenje reči i izraza. Na kraju svakog vežbanja postoje rešenja, a da biste videli rešenja potrebno je da se prethodno ulogujete.

Blog - Deo sajta posvećen člancima o učenju engleskog jezika, i ovde možete pronaći sadržaje koji se bave ovom temom.

Napomena: Sva prava zadržana. Nije dozvoljeno, kopiranje i objavljivanje materijala sa bilo kog dela sajta, bez saglasnosti autora.

Kontakt

Sva pitanja, sugestije, komentare molimo pošaljite na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.