fbpx

Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

Dobro došli na sajt English Lane!

Ovaj sajt posvećen je svima koji žele da nauče engleski jezik i onima koji žele da svoje znanje o engleskom usavrše. Uz zanimljive lekcije, učenje kroz spotove i slike, uz mnoštvo vežbanja, objašnjenja i korisnih infomacija možete svakodnevno učiti ili usavršavati engleski jezik. Sadržaj na sajtu je podeljen u tri dela:

Lekcije - Ovde možete pronaći objašnjenja za gramatička pravila koja će vam biti potrebna prilikom učenja engleskog jezika. Uz lekcije takođe možete učiti i korisne reči i izraze u engleskom.

Vežbanja - Za svaku lekciju, postoji bar po jedno vežbanje koje ćete pronaći u kategoriji Vežbanja na sajtu. Cilj vežbanja je da se provežba gradivo iz lekcija, ali postoje i vežbanja koja se fokusiraju na određenu pesmu, tekst, sliku ili video i na osnovu njih se prave vežbanja za utvrđivanje gramatičkih pravila i učenje reči i izraza. Na kraju svakog vežbanja postoje rešenja, a da biste videli rešenja potrebno je da se prethodno ulogujete. 

Blog - Blog je posvećen učenju engleskog jezika, i ovde možete pronaći sadržaje koji se bave ovom temom. 

Čitav sadržaj na sajtu, koji je podeljen u tri dela (lekcije, vežbanja i blog), piše diplomirana profesorka engleskog jezika i književnosti.

O sajtu

Sajt English Lane počeo je sa radom u avgustu 2011. godine. Prvobitna ideaja je bila da ovo bude blog o učenju engleskog jezika, ali je ubrzo taj blog prerastao u sajt koji omogućava svima da jednostavno počnu sa učenjem uz brojne besplatne lekcije i vežbanja. Objašnjenja i uputstva su na srpskom jeziku jer nam je cilj da omogućimo svima, čak i početnicima, da samostalno uče engleski jezik preko interneta. Do sada je na sajtu objavljeno preko 300 lekcija, vežbanja i članaka, i redovno se radi na dodavanju novih sadržaja. 

Sva pitanja, sugestije, komentare molimo pošaljite na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Drugi o nama

Jednu peticu sam dobila sa odgovaranja drugu pravila sam plakat za ovu oblast i trecu iz predavanja ove oblasti i nastavnica me je pohvalila !!!!!!!!!!!HVALA!!!! Andji

Hvala mnogo mi je pomoglo oko kontrolnog zadatka. Nataša

Super ste kada nesto ne znam idem na vas sajt i pogledam.Posle mi je sve jasnije...Hvala !! Niksa

Odlicno hvala vam puno, na intrenetu sam trazio dosta testova za vezbanje ali je ovaj savrsen i bas ono sto mi treba hvala =D Stefy

Hvala vam,veoma mi je znacilo. Sve lepo,jasno i prosto objasnjeno da svi mogu da razumeju. :) Dane

Ovo je stvarno super bas sam lepo provezbala svaka pohvala za onoga ko je ovo osmislio. JanjaAndja

Mnogo su mi pomogle vase lekcije i vezbanja, hvala vam puno, sajt je odlican, za nas osnovce, a i kako vidim, za druge. Ocigledno je da se svaki put pojavljujem pred pismeni :D :lol: Nevena

Ovo mi je jako puno pomoglo , ne samo meni vec i mojim drugovima kojima sam nedavno pokazala ovaj sajt. Oni koji su imali jedinice sada imaju dvojke oni koji su imali dvojke sada imaju trojke a oni koji su imali trojke sada cetvorke a cetvorke petice ! Predobar saj , za svaku pohvalu ! Viktorija


Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.