fbpx

English Lane je besplatni portal za učenje engleskog jezika koji realizuje English Lane onlajn škola.

Ovaj sajt posvećen je svima koji žele da nauče engleski jezik kao i onima koji žele da svoje znanje o engleskom usavrše. Uz zanimljive lekcije, učenje kroz spotove i slike, uz mnoštvo vežbanja, objašnjenja i korisnih infomacija možete svakodnevno učiti ili usavršavati engleski jezik.

Portal English Lane je potpuno besplatan za korišćenje, dok se učenje u English Lane školi realizuje na posebnom portalu i po aktuelnom cenovniku ponuđenih usluga.

Početak

Sajt English Lane počeo je sa radom u avgustu 2011. godine. Prvobitna ideja je bila da ovo bude blog o učenju engleskog jezika, ali je ubrzo taj blog prerastao u sajt koji omogućava svima da jednostavno počnu sa učenjem uz brojne besplatne lekcije i vežbanja. Objašnjenja i uputstva su na srpskom jeziku jer nam je cilj da omogućimo svima, čak i početnicima, da samostalno uče engleski jezik preko interneta. Do sada je na sajtu objavljeno preko 200 lekcija, vežbanja i članaka.

O Autoru

Autor svih sadržaja je Zorana Radović, profesor engleskog jezika i osnivač onlajn škole English Lane.

Sadržaji

Lekcije - Ovde možete pronaći objašnjenja za gramatička pravila koja će vam biti potrebna prilikom učenja engleskog jezika. Uz lekcije takođe možete učiti i korisne reči i izraze u engleskom.

Vežbanja - Za svaku lekciju, postoji bar po jedno vežbanje koje ćete pronaći u kategoriji Vežbanja na sajtu. Cilj vežbanja je da se provežba gradivo iz lekcija, ali postoje i vežbanja koja se fokusiraju na određenu pesmu, tekst, sliku ili video i na osnovu njih se prave vežbanja za utvrđivanje gramatičkih pravila i učenje reči i izraza. Na kraju svakog vežbanja postoje rešenja, a da biste videli rešenja potrebno je da se prethodno ulogujete.

Blog - Deo sajta posvećen člancima o učenju engleskog jezika, i ovde možete pronaći sadržaje koji se bave ovom temom.

Napomena: Sva prava zadržana. Nije dozvoljeno, kopiranje i objavljivanje materijala sa bilo kog dela sajta, bez saglasnosti autora.

Kontakt

Sva pitanja, sugestije, komentare molimo pošaljite na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo. Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića.