Učite engleski jezik uz zanimljive lekcije i vežbanja. Da biste proverili vaše odgovore, ulogujte se.  REGISTRACIJA

Časovi engleskog jezika preko interneta

Časovi engleskog jezika preko interneta su potpuno novi način za učenje i usavršavanje engleskog jezika. Ovakvi časovi nude niz prednosti što ih čini odličnim izborom bez obizra na uzrast, prethodni nivo poznavanja jezika ili lokaciju na kojoj živite. 

Prednosti časova preko interneta

Jedna od glavnih prednosti časova preko interneta je mogućnost da prisustvujete času ne napuštajući udobnost svog doma. Osim toga, ovakvi časovi omogućavaju da se na makismalan način iskoriste multimedijalna sredstva (slike, prezentacije, audio i video zapisi). Dakle zaboravite knjige! Sve što vam je potrebno su kompjuter, stabilna internet konekcija, mikrofon i instaliran program Skype koji se koristi za besplatnu komunikaciju (audio i/ili video). Poziv se uspostavlja (slično kao kod telefona) pritiskom na zelenu slušalicu, a prekidate vezu pritiskom na crvenu slušalicu.

Besplatnu instalaciju ovog programa možete preuzeti ovde: http://www.skype.com/go/downloading

Kako izgledaju English Lane časovi?

English Lane časovi se odvijaju već dugi niz godina, i cilj je učenje jezika prema potpuno individualizovanom plan. To znači da se za svakog polaznika određuje nivo pred znanja, kao i razlog učenja jezika (za školu, za putovanja, za posao...) i interesovanja. Ovo nam omogućava da napravimo plan za svakog polaznika koji je u potpunosti u skladu sa vašim potrebama, uzrastom i interesovanjima. Prvi, uvodni čas je besplatan i traje 20 minuta. Na prvom casu utvrđujemo vaš nivo znanja, tip časova koji odgovaraju vašem uzrastu, interesovanjima i potrebama. Termine i učestalost časova određujete sami u dogovoru sa profesorkom. Kada je reč o mlađoj deci, učenicima, prisustvo roditelja je dobrodošlo tokom časova. 

Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite vaše podatke (ime, prezime, kontakt) na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i mi ćemo vas u najkraćem roku kontaktirati.

Napomena: Trenutno nije moguće zakazivanje časova.