fbpx
Za one koji žele da njihov engleski izgovor zvuči najbolje:

“Daj sebi 12 sedmica i nauči pravilan izgovor u engleskom – napreduj na sledeći nivo!”

Sjajan izgovor u engleskom ne dolazi sam od sebe, izgovor se UČI I VEŽBA!
jedan po jedan glas!

Postoji 44 glasa u engleskom koje moraš savladati da bi tvoj izgovor zvučao bolje! Čitaj dalje da saznaš kako i ti možeš pronaći samopouzdanje i zvučati impresivno kada pričaš na engleskom, tako što ćeš raditi na poboljšanju svog izgovora, onako kao da slažeš kockice, uz vrlo jasna uputstva!

Sa ovakvim rezultatima:

“….imam više samopouzdanja kada pričam.”

Jako sam zadovoljna kursom. Od svih izgovora reči koje sam pronalazila u raznim rečnicima, najviše mi prija ovaj koji je profesorka snimala.

Baš zato što je prirodno izgovoren, najrazumljiviji je.

Mnogo reči sam naučila da pravilno izgovaram. Bez obzira što sam znala njihovo značenje, tek sada sam naučila da ih pravilno i izgovaram.

Sada sam mnogo sigurnija kada u razgovoru koristim reči koje sam naučila i imam više samopouzdanja kada pričam.

Najviše su mi se dopadali zadaci čitanja, ali i bonus zadatak diktat. Tu sam pored izgovora, vežbala i slušanje (za koji mislim da mi je najveći nedostatak u poznavanju engleskog jezika).

Lena

“Otkrila sam da postoje reči u čiji sam izgovor bila sigurna a zapravo sam, pre polaska u EL školu, samostalno naučila pogrešan izgovor.”

Otkrila sam da postoje reči u čiji sam izgovor bila sigurna a zapravo sam, pre polaska u EL školu, samostalno naučila pogrešan izgovor.

U toku kursa koristilo mi je vežbanje specifičnih glasova i privikavanje na njihov izgovor u rečima.

Ono što mi je posebno korisno je fonetska transkripcija i mogućnost da sve nove reči sa kojima se susrećem, potražim u rečniku i naučim da pravilno pročitam i izgovorim.

Danijela

“Na kraju ovog kursa mogu reći da sam dosta sigurnija u izgovor i da sam napokon naučila da ,,dešifrujem” simbole koje do sada nisam imala prilike nigdje naučiti.”

Svaka sekunda provedena na ovom kursu se isplatila.

Jedinstveni materijali za učenje kao i naša Zorana koja se potrudila i uspjela, po ko zna koji put, da prenese znanje na nas je motiv da idemo dalje.

Na kraju ovog kursa mogu reći da sam dosta sigurnija u izgovor i da sam napokon naučila da ,,dešifrujem” simbole koje do sada nisam imala prilike nigdje naučiti.

Ono što mi se najviše dopalo bila su videa kao bonus aktivnosti uz koje sam pored izgovora naučila i mnogo novih riječi. Radujem se nastavku ovog kursa i novim učenjima….

Jedan dan bez EL je za mene izgubljen dan.

Jasmina

Nije ni čudo da oni koji uče sa mnom su oduševljeni ovim jedinstvenim pristupom i metodologijom koju možeš koristiti da poboljšaš izgovor u engleskom!
Od: Zorane Radović, autora ovog kursa i osnivača English Lane škole

Vežbati pravilan izgovor u engleskom može biti teško. Pogotovo ako ne znaš uopšte kako da vežbaš izgovor, zar ne? Ako si kao mnogi drugi koji uče engleski i sa kojima sam imala prilike da radim kroz različite programe, tebi je glavni cilj konverzacija na engleskom i bitno ti je kako zvučiš kada pričaš.

…a ne želiš da provedeš mesece, godine učeći engleski, a da kada treba nešto da kažeš na engleskom zvučiš kao početnik.

Vidi, realnost je da:

Bez obzira da li već znaš engleski (ili tek počinješ!), ili trenutno učiš engleski na nekom programu….

Tvoj izgovor na engleskom neće sam od sebe postati bolji!

Razmisli samo o tome. Nećeš poboljšati izgovor ako učiš uz knjigu i izgovaraš reči kako misliš da bi trebalo, onako u sebi. Ne! Naravno da ne. Zašto bi onda tvoj izgovor postao vremenom BOLJI ako se ti ne trudiš da to PROMENIŠ?

Tako da, ako tvoje učenje engleskog izgleda ovako:

(Samo iščitaš lekciju, razumeš pravila i naučiš značenje reči) onda…

Tvoj IZGOVOR neće napredovati…
I brinem se KAKO ĆE TO VREMENOM IZGLEDATI.

Moram te pitati… da li u ovom trenutku osećaš ponos i zadovoljstvo kada je u pitanju tvoj izgovor u engleskom? Ako si kao mnogi, onda je odgovor verovatno “Ne.”.

Ali to je sve u redu! Zato što, za razliku od gramatike i drugih pravila, ako ti je slab izgovor, to se može jednostavno popraviti, praktično u svakom trenutku, bez obzira na tvoj trenutni nivo poznavanja engleskog.

A kada kreneš sa učenjem na kursu, kroz efikasne vežbe i kada naučiš da izgovaraš specifične glasove u engleskom, onda ćeš…

jednostavno zvučati mnogo bolje, profesionalnije i pričaćeš engleski sa mnogo više samopouzdanja!

Dobar izgovor u engleskom ne samo da ti daje više samopouzdanja, nego takođe:

Pomaže ti da ostvariš autoritet i uvećaš poverenje kod drugih, što je izuzetno bitno u poslovnoj komunikaciji!

✅ Pomaže ti da tvoj engleski uvek bude balansu, da nemaš nesigurnosti u koverzaciji.

Izbegavaš neprijatne situacije kada pogrešno izgovoriš neku reč i onda moraš da se ispravljaš pre drugima, i bude te sramota kada je u pitanju engleski.

✅ Dobar izgovor će ti praktinčno otključati konverzaciju na engleskom, jer biće ti lakše da povezuješ reči u fraze i rečenice, baš kao što to rade izvorni govornici.

✅ Glasovi u engleskom koje ćeš naučiti da izgovaraš se koriste u svim rečima… potpuno ćeš promeniti pristup kako učiš nove reči u engleskom!

"

Upoznaj autora kursa i osnivača škole English Lane

Ja sam Zorana Radović. Profesor sam engleskog jezika sa više od 13 godina iskustva. U mojoj školi pomažem odraslima da potpuno promene pristup učenju engleskog, da zavole učenje i ostvare sjajne rezultate na koje mogu biti ponosni – bez obzira na obaveze, porodicu, posao ili nedostatak slobodnog vremena za učenje.

Ovaj kurs sam napravila sa željom da ti pomognem da ostvariš dva glavna cilja: 

✔ da naučiš da pravilno izgovoriš SVE glasove u engleskom

✔ da naučiš da čitaš fonetsku transkripciju (oni znakovi koje viđaš pored reči u rečniku)

Kada ostvariš ova dva cilja, poboljšaćeš svoj izgovor i imaćeš znanje, da onda možeš uspešno da pročitaš bilo koju reč u engleskom – čak i onu koju prvi put vidiš!

Pratiću tvoj rad tokom ovog kursa, pregledaću zadatke i dati ti savete koji će ti omogućiti da bolje i uspešnije napreduješ sa poboljšanjem izgovora u engleskom.

Zorana

Predstavljam ti…

Kurs Izgovor

u engleskom jeziku

Onlajn kurs izgovor u engleskom traje 12 sedmica i vodi te korak po korak kroz lekcije i vežbe specifičnih glasova u engleskom, do jednostavno boljeg i pravilnijeg izgovora!

#1 – Naučićeš da izgovoriš više od 40 glasova u engleskom, uključujući i specifične glasove (kao što su w, ʃ, ɜː, æ, θ…) kroz 16 lekcija. Reč kao što je birthday ti više neće delovati nemoguće za izgovoriti!
#2 – Umećeš da čitaš i koristiš fonetsku transkripciju, da lako naučiš pravilan izgovor bilo koje nepoznate reči u engleskom!
#3 – Kroz 12 sedmica kursa, uradićeš više od 100 vežbanja, 15+ zadataka i preko 12 bonus aktivnosti, da vežbaš izgovor efikasno i izuzetno organizovano.
#4 – Sve tvoje zadatke će pregledati profesor, dobićeš vredne povratne informacije kako napreduješ u uvek ćeš moći da pitaš kada ti je potrebna pomoć da rešiš nedoumice.
…zato što tvoj engleski zaslužuje da zvuči najbolje što može!
Vreme je da napraviš odličnu osnovu (i da pređeš na sledeći nivo!) kada je u pitanju to kako pričaš engleski! Baš kao što su drugi polaznici uspeli prethodno:
“Izgovor sam dosta popravio i mnogo sam više sigurniji u čitanju i konverzaciji nego ranije.”

Moj utisak na ovom kursu je veoma pozitivan.

Izgovor sam dosta popravio i mnogo sam više sigurniji u čitanju i konverzaciji nego ranije.

Jedva čekam nastavak kursa i novih izazova.

Aleksandar

Kada sam uporedila snimak svog čitanja na početku i na kraju videla se razlika…”

Kurs je dobro osmišljen. Bilo je zabavno vežbati izgovor. Kada sam uporedila snimak svog čitanja na početku i na kraju videla se razlika i to je pokazatelj da je kurs dobar. Bonus zadaci su mi bili najteži i to zbog toga što u video lekcijama baš brzo pričaju. U svakom slučaju i to sam savladala ali sam se baš potrudila.

Katarina

“Ranije nisam obracala paznju na fonetsku transkripciju.”

Konacno sam naucila da izgovorim neke reci; kao na primer our, work, about..

Ranije nisam obracala paznju na fonetsku transkripciju.

U svakom slucaju odličan kurs, nije bilo uopšte naporno, jedino u jednom trenutku sam uporedo učila tri kursa, ali nekako sam se iskobeljala. Hvala Zorana što objavljujete nove kurseve.

Ana

“…veoma sam zadovoljna napretkom. Osjecam se puno sigurnije kada izgovaram riječi i kada čitam.”

Sve mi se dopada ali ako moram da izdvojim onda bih rekla da je to vježbanje izgovora riječi.

Inače veoma sam zadovoljna napretkom. Osjećam se puno sigurnije kada izgovaram riječi i kada čitam. Puno mi je značio ovaj kurs izgovora i zahvalna sam beskrajno na svemu što ste napravili.

Pozdrav i radujem se daljem radu.

Mia

Pogledaj šta tačno dobijaš kada se upišeš na ovaj kurs…

Pristup detaljnom onlajn kursu izgovora sa lekcijama, vežbanjima i zadacima kroz koje ćeš naučiti više od 40 glasova uključujući i one specifične za engleski jezik!

Lekcije

Lekcije su u video formatu i postupno te vode kroz kurs da na organizovan način naučiš i usavršiš izgovor.

U okviru lekcije, biće označeno kada i ti treba da ponavljaš reči da tako vežbaš dok učiš. 

Vežbanja

Posle lekcija, imaćeš vežbanja u kojim ćeš proveriti naučeno.

Snimaćeš sebe kako izgovaraš reči, radićeš kvizove i vežbe izgovora, vežbaćeš i slušanje, a sve to zajedno će poboljšati tvoj izgovor.

ZADACI

U okviru kursa radićeš i zadatke koje ćeš poslati na pregledanje.

Zadaci će biti pregledani od strane profesora i dobićeš povratnu informaciju.

POMOĆ PROFESORA

U toku kursa, možeš postavljati pitanja profesoru kada god ti je potrebna pomoć ili imaš nekih nedoumica.

Uvek imaš podršku kada ti je potrebna.

DODATNE AKTIVNOSTI

Pored lekcija i zadatak čitanja, ovaj kurs ima i dodatne aktivnosti koje će ti pomoći da usavršiš izgovor.

OTKRIĆEŠ KAKO DA:

Pravilno izgovoriš svaki glas u engleskom jeziku, uključujući i one koje su malo komplikovaniji za izgovor kao što su w, ʃ, ɜː, æ, θ
Čitaš fonetsku transkripciju
✅ Pronađeš i uspešno pročitaš bilo koju reč na engleskom u rečniku
✅ Izgovor bude tvoj saveznik u uspešnoj konverzaciji
Vežbanje izgovora postane zabavno, umesto izvor stresa
Slušanje utiče na tvoj izgovor i kako da koristiš i ovu aktivnost za usavršavanje
Prevaziđeš strah da ćeš se osramotiti pri razgovoru sa drugima
✅ Poboljšaš ne samo izgovor već i dinamiku govora

UPIŠI SE DANAS NA…

Kurs Izgovor

u engleskom jeziku

Cena kursa: 14.999,00 RSD

(Cena inostranstvo: 150 EUR)

Trajanje pristupa kursu: 3 meseca 12 meseci!

Plaćanje se vrši na poslovni tekući račun (uplatnica/mBanking aplikacija i sl.) ili platnim karticama preko interneta.

Moguće plaćanje iz inostranstva.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati imejl na: kontakt@englishlane.net

Iako kurs traje 12 sedmica, kada se upišeš dobićeš BONUS pun pristup kursu kao i podršci profesora u periodu od čak 12 meseci od datuma upisa, za svaki slučaj ako ti iskrsnu obaveze pa ti je potrebno više vremena! ⏰

Šta je tačno obuhvata ova ponuda:

 • Pristup za jednu osobu onlajn kursu i podršci profesora u trajanju od godinu dana (od datuma upisa)
 • Pristup materijalima za učenje (16 lekcija, 100+ vežbanja, 15+ zadataka) tokom trajanja kursa
 • Pregledanje poslatih zadataka (jednom po zadatku, u toku svih godinu dana koliko traje pristup kursu)
 • Konsultacije i odgovaranje na pitanja u vezi učenja na kursu, u pisanom obliku, u toku celog trajanja kursa
 • Uvodni i završni zadatak

Uči gde god da se nalaziš, sa bilo kog uređaja

Uči fleksibilno, u vreme koje tebi odgovara

Postavi pitanje u bilo kom trenutku

Vraćaj se na lekcije i vežbanja više puta

Prati svoj napredak

*Cena obuhvata ograničen period pristupa samo ovom kursu i ne uključuje ostale sadržaje koji su dostupni u onlajn školi English Lane.
**Podrška profesora uključuje pregledanje zadataka poslatih tokom pohađanja kursa, kao i odgovaranje na pitanja koja imaš u vezi gradiva na kursu.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja, možeš poslati imejl na kontakt@englishlane.net

A zato što želim da što više vežbaš,

pripremila sam još nešto za tebe:

Kada se upišeš na kurs dobićeš

3 dodatna poklona 🎁

Koji su napravljeni da ti pomognu da lakše i brže napreduješ ka poboljšanju izgovora u engleskom.

Dobićeš…

Poklon #1

Radionica: Spajanje i izgovor fraza u engleskom 

Ova radionica će ti pomoći kako da sparajaš reči u fraza i rečenice i na taj način čitaš tečno.

Nauči kako da spajaš reči u fraze

Nauči šta je neophodno da tvoje čitanje zvuči tečno

✅ Uradi aktivnosti za vežbu i odmah provežbaj izgovor fraza

✅ Počni da čitaš tečnije i sigurnije

 

“Sada znam šta treba da kažem i gde i kako da pogledam ako ne znam.” Ovaj kurs je savršen. Odličan početak i zalet do završnice. Apsolutno ništa ne bih menjala. Meni je izgovor bio potpuno problematičan iz više razloga. Nesigurnost, neznanje, strah od blama pri razgovoru su činili da moje znanje engleskog deluje višestruko lošije nego što jeste. Sada znam šta treba da kažem i gde i kako da pogledam ako ne znam. Ceo Vaš sajt i način predavanja bih opisala kao izuzetan i preporučujem Vas kada god mi se ukaže prilika. Odgovara mi stil, dužina predavanja, ritam rada, uglavnom mi odavno nešto nije tako ” leglo ” kao ovakvo učenje engleskog. Hvala Vam
Jelena

Poklon #2

PDF: Svi glasovi u engleskom na jednom mestu sa primerima reči

Spisak primera će ti omogućiti da se podsećaš izgovora glasova u engleskom i kako se oni označavaju. Uz primere reči, ovo će ti omogućiti da dok tražiš reči u rečniku, imaš podsetnik kako se koji glas izgovara.

Svi glasovi u engleskom na jednom mestu

✅ Primeri reči za svaki glas

✅ Dodatne beleške za pojedine glasove

“Meni nikada do sad nije bila jasna fonetska transkripcija i bezuspešno sam u rečnicima tražila izgovor nekih novih reči.”

Veoma koristan kurs. Mnogo razjašnjenih dilema.

Meni nikada do sad nije bila jasna fonetska transkripcija i bezuspešno sam u rečnicima tražila izgovor nekih novih reči.

Ne znam koliko mi se izgovor popravio, ali sam sigurna da neki napredak postoji. Bonus zadaci su mi bili omiljeni.

Sigurna sam da ću se vratiti još koji put na pređene lekcije da bih sistematizovala pređeno gradivo.

Biljana

“Sada znam šta treba da kažem i gde i kako da pogledam ako ne znam.” Ovaj kurs je savršen. Odličan početak i zalet do završnice. Apsolutno ništa ne bih menjala. Meni je izgovor bio potpuno problematičan iz više razloga. Nesigurnost, neznanje, strah od blama pri razgovoru su činili da moje znanje engleskog deluje višestruko lošije nego što jeste. Sada znam šta treba da kažem i gde i kako da pogledam ako ne znam. Ceo Vaš sajt i način predavanja bih opisala kao izuzetan i preporučujem Vas kada god mi se ukaže prilika. Odgovara mi stil, dužina predavanja, ritam rada, uglavnom mi odavno nešto nije tako ” leglo ” kao ovakvo učenje engleskog. Hvala Vam

Jelena

Poklon #3

Bonus 12 kreativnih aktivnosti za vežbu izgovora

Osim pravila za čitanje, postoji još aktivnosti koje će ti omogućiti da usavršiš izgovor. Ova specijalno pripremljena lista aktivnosti za vežbu će ti pomoći da još bolje i uspešnije vežbaš izgovor, ako i da imaš motivaciju da to uradiš.

✅ Kreativne aktivnosti da ti pomognu da vežbaš izgovor

Praktične vežbe da poboljšaš izgovor i slušanje

✅ Zadaci koje pošalješ da pregleda profesor

“Sada sam puno sigurnija u čitanje nego na početku.”

Sve je odlično i detaljno objašnjeno u video formatu.

Vježbe su također korisne.

Naučila sam čitanje fonetske transkripcije što mi služi da mogu sama čitati riječi.

Snimanjem uvijek nastojim pročitati bolje te nakon više broja ponavljana riječi se nauče. Mogu se također vraćati kursu te ponoviti.

Sada sam puno sigurnija u čitanje nego na početku.

Ljiljana

To znači da sve izgleda ovako:

Kada se upišeš na kurs Izgovor u engleskom jeziku, dobićeš pristup kursu na onlajn platformi za učenje gde ćeš pronaći sve što ti je potrebno da uz vežbu i trud poboljšaš svoj izgovor na engleskom, uključujući:

1.

Pristup onlajn kursu kome možeš pristupiti 24/7 i koji sadrži 12 modula koji te postepeno vode kao boljem izgovoru u engleskom, gde ćeš naučiti pravilan izgovor glasova kao i kako da čitaš i koristiš fonetsku transkripciju.

2.

Primeri, vežbanja i zadaci u svakom modulu, da uvek znaš na čemu treba da radiš.

3.

Pregledanje svih zadataka koje pošalješ od strane profesora, dobićeš izuzetno korisne povratne informacije.

4.

Podršku profesora da odgovori na sva pitanja koja ćeš imati u vezi toga što učiš na kursu.

5.

Nakon prvih 12 sedmica koliko traje kurs, BONUS pristup kursu i podršci profesora u trajanju od čak 9 meseci! Čisto ako ne stigneš da učiš redovno, ili želiš da se vraćaš više puta. Ukupan pristup kursu traje 12 meseci od datuma upisa, što je sasvim dovoljno vremena da naučiš i provežbaš gradivo.

6.

Dva korisna poklona koji će ti pomoći da naučiš fonetsku transkripciju, kao i da otkriješ dodatne načine za vežbu, potpuno besplatno!

7.

Mogućnost da učiš u bilo koje vreme koje tebi odgovara, 24/7 i bez fiksnih termina koje moraš uklopiti u svoje obaveze. Jednostavno se uloguj na platformu i nastavljaš sa učenjem.

Sve što ćeš dobiti na ovom kursu vredi mnogo više, a ti se možeš upisati danas po ceni od samo 14.999 RSD (150 EUR)!

UPIŠI SE DANAS NA…

Kurs Izgovor

u engleskom jeziku

Cena kursa: 14.999,00 RSD

(Cena inostranstvo: 150 EUR)

Trajanje pristupa kursu: 3 meseca 12 meseci!

Plaćanje se vrši na poslovni tekući račun (uplatnica/mBanking aplikacija i sl.) ili platnim karticama preko interneta.

Moguće plaćanje iz inostranstva.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati imejl na: kontakt@englishlane.net

Iako kurs traje 12 sedmica, kada se upišeš dobićeš BONUS pun pristup kursu kao i podršci profesora u periodu od čak 12 meseci od datuma upisa, za svaki slučaj ako ti iskrsnu obaveze pa ti je potrebno više vremena! ⏰

Šta je tačno obuhvata ova ponuda:

 • Pristup za jednu osobu onlajn kursu i podršci profesora u trajanju od godinu dana (od datuma upisa)
 • Pristup materijalima za učenje (16 lekcija, 100+ vežbanja, 15+ zadataka) tokom trajanja kursa
 • Pregledanje poslatih zadataka (jednom po zadatku, u toku svih godinu dana koliko traje pristup kursu)
 • Konsultacije i odgovaranje na pitanja u vezi učenja na kursu, u pisanom obliku, u toku celog trajanja kursa
 • Uvodni i završni zadatak

Uči gde god da se nalaziš, sa bilo kog uređaja

Uči fleksibilno, u vreme koje tebi odgovara

Postavi pitanje u bilo kom trenutku

Vraćaj se na lekcije i vežbanja više puta

Prati svoj napredak

*Cena obuhvata ograničen period pristupa samo ovom kursu i ne uključuje ostale sadržaje koji su dostupni u onlajn školi English Lane.
**Podrška profesora uključuje pregledanje zadataka poslatih tokom pohađanja kursa, kao i odgovaranje na pitanja koja imaš u vezi gradiva na kursu.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja, možeš poslati imejl na kontakt@englishlane.net

U slučaju da je nešto promaklo, ovo su odgovori na neka od pitanja koja možeš imati:
Šta mi je potrebno da pohađam ovaj kurs?

Za ovaj kurs potrebno ti je:

– Uređaj sa internet konekcijom preko kog ćeš pratiti kurs (računar ili mobilni telefon novije generacije)

– Slušalice sa mikrofonom (ili ugrađen mikrofon na laptopu) za snimanje zadataka

– Imejl adresa na koju će ti stići obaveštenje kako da se uloguješ kao i ostali korisni saveti tokom trajanja kursa

 

Za koji nivo je ovaj kurs?

Ovaj kurs je za one koji već znaju osnovne stvari iz gramatike i imaju određen fond reči.

To znači da je potrebno da budeš na A2 ili višem nivou znanja da možeš da ispratiš akitvnosti.

Ako tek počinješ sa učenjem engleskog, ovaj kurs neće biti dobar izbor za tebe jer će biti previše reči čije značenje verovatno ne znaš i onda će ti biti teže da pratiš aktivnosti.

Ako učiš engleski u English Lane školi, preporuka je da se prijaviš za ovaj kurs nakon što završiš bar Engleski 102 kurs.

Kako se uči na ovom kursu? (Klikni da otvoriš odgovor)
Uči se preko onlajn platforme za učenje.

Svake sedmice se otvara novi modul sa aktivnostima za učenje, pod uslovom da uspešno završiš aktivnosti iz prethodnog modula. U slučaju da ne stigneš da uradiš ceo modul u toku sedmice, nastavljaš dalje bez ikakvih prekida, sve lekcije su i dalje tu, učiš redom modul po modul.

Šta ako ne mogu da učim svaki dan? (Klikni da otvoriš odgovor)
Uloguješ se i učiš kada god imaš vremena. Kurs ima 12 modula koji će se postepeno otvarati, i bilo bi dobro da možeš da ih uradiš u toku 12 sedmica.

Ali ako zbog obaveza nešto ne stigneš, ne brini jer sve ostaje i dalje tu tokom punog trajanja pristupa kursu, tako da možeš da učiš u skladu sa svojim obavezama.

Pristup kursu ćeš imati godinu dana od datuma kada aktiviramo tvoj nalog, tako da ćeš imati dovoljno vremena da sve završiš.

 

Koliko dugo ću imati pristup ovom kursu? (Klikni da otvoriš odgovor)
Pristup ovom kursu ćeš imati 12 meseci od datuma kada aktiviramo tvoj nalog.

To je sasvim dovoljno vremena da završiš sve aktivnosti na kursu, čak i ako imaš vrlo malo vremena za učenje.

Kako se vrši plaćanje, da li može na rate? (Klikni da otvoriš odgovor)
Plaćenje se vrši u celosti, koristeći instrukcije koje će ti stići na imejl nakon što se prijaviš. Plaćanje se vrši na poslovni tekući račun (uplatnica/mBanking aplikacija i sl.) ili platnim karticama preko interneta.

Moguće plaćanje iz inostranstva.

Moguće plaćanje preko firme (molimo vas da nam samo pošaljete imejl sa podacima firme uplatioca – Naziv firme i PIB).

 

Koliko mi treba vremena da završim kurs? (Klikni da otvoriš odgovor)
Biće ti potrebno oko 12 sedmica da uradiš sve aktivnosti iz ovog kursa.

U toku sedmice će ti biti potrebno od 1 do 3 sata da sve uvežbaš (zavisi koliko ćeš se vraćati i obnavljati).

Učenje možeš rasporediti i uskladiti sa svojim obavezama, i učiti tokom svih 12 meseci, ako ti je potrebno više vremena.

Koliko dobijam časova i kada se održavaju? (Klikni da otvoriš odgovor)
Učenje na ovom kursu se ne odvija putem časova.

Učiš putem onlajn platforme sa snimljenim lekcijama, i na platformi za učenje ćeš imati pristup svemu što ti je potrebno da napreduješ sa učenjem i vežbom izgovora u engleskom.

Kako mogu da poboljšam izgovor na onlajn kursu? (Klikni da otvoriš odgovor)

Izgovor ćeš vežbati uz video lekcije sa objašnjenjima na srpskom jeziku kako da izgovoriš svaki glas.

Uz to ćeš raditi vežbanja, vežbe izgovora, zadatke slušanja i čitanja, i ostale aktivnosti koje su posebno napravljene da ti omoguće da stekneš sigurnost u izgovoru.

UPIŠI SE DANAS NA…

Kurs Izgovor

u engleskom jeziku

Cena kursa: 14.999,00 RSD

(Cena inostranstvo: 150 EUR)

Trajanje pristupa kursu: 3 meseca 12 meseci!

Plaćanje se vrši na poslovni tekući račun (uplatnica/mBanking aplikacija i sl.) ili platnim karticama preko interneta.

Moguće plaćanje iz inostranstva.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati imejl na: kontakt@englishlane.net

Iako kurs traje 12 sedmica, kada se upišeš dobićeš BONUS pun pristup kursu kao i podršci profesora u periodu od čak 12 meseci od datuma upisa, za svaki slučaj ako ti iskrsnu obaveze pa ti je potrebno više vremena! ⏰

Šta je tačno obuhvata ova ponuda:

 • Pristup za jednu osobu onlajn kursu i podršci profesora u trajanju od godinu dana (od datuma upisa)
 • Pristup materijalima za učenje (16 lekcija, 100+ vežbanja, 15+ zadataka) tokom trajanja kursa
 • Pregledanje poslatih zadataka (jednom po zadatku, u toku svih godinu dana koliko traje pristup kursu)
 • Konsultacije i odgovaranje na pitanja u vezi učenja na kursu, u pisanom obliku, u toku celog trajanja kursa
 • Uvodni i završni zadatak

Uči gde god da se nalaziš, sa bilo kog uređaja

Uči fleksibilno, u vreme koje tebi odgovara

Postavi pitanje u bilo kom trenutku

Vraćaj se na lekcije i vežbanja više puta

Prati svoj napredak

*Cena obuhvata ograničen period pristupa samo ovom kursu i ne uključuje ostale sadržaje koji su dostupni u onlajn školi English Lane.
**Podrška profesora uključuje pregledanje zadataka poslatih tokom pohađanja kursa, kao i odgovaranje na pitanja koja imaš u vezi gradiva na kursu.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja, možeš poslati imejl na kontakt@englishlane.net

Kurs izgovora u engleskom je onlajn kurs engleskog jezika u trajanju od 12 sedmica. Obuku realizuje škola English Lane (PIB: 110811427).

Sve dodatne informacije možeš dobiti slanjem imejla. Prijavom na kurs prihvataš uslove korišćenja i politiku privatnosti.