fbpx

Već si član? Uloguj se ovde

Učenje engleskog onlajn je postalo lakše i zanimljivije…

Upravo se nalaziš na samo par koraka od neophodnih kurseva, saveta i podrške koja ti je potrebna da naučiš engleski

Pogledaj da li se pronalaziš u ovoj priči…

Želiš da sama odlučiš u koje vreme ćeš učiti i učenje prilagodiš svojim obavezama. Ne odgovara ti da pohađaš časove gde moraš unapred zakazati termin ili se prilagođavati nekom rasporedu.

Potreban ti je odlično osmišljen program koji će ti omogućiti da učiš engleski kvalitetno. Da uvek znaš šta učiš, kojim redom, i što je najbitnije da imaš motivaciju da učiš redovno i radiš na praktičnim aktivnostima koje su interesantne i teraju te da ideš dalje.

Nikada nisi učila engleski ili imaš par pokušaja iza sebe. Potrebna ti je podrška profesora da prati tvoj rad, odgovori na sve tvoje nedoumice i pre svega da ti pomogne da učiš na pravi način koji daje rezultate.

Nemaš mnogo vremena za učenje i treba ti program koji je napravljen tako da se savršeno uklopi u tvoj raspored. Volela bi da učenje ne predstavlja obavezu i stres, već izazov kome jedva čekaš da se vratiš.

Želiš da ostvariš stvarne rezultate, kao i naše polaznice. Konačno osetiš tu sigurnost i zadovoljsto da nakon uloženog truda uspeš da i ti kažeš nešto na engleskom.

Verovatno već znaš koliko je teško naći adekvatan program za učenje, školu, materijale za rad, profesora…

Predstavljamo ti English Lane Školu

English Lane je specijalizovana onlajn škola za učenje engleskog jezika.

U pitanju je učenje putem naše platforme a sve se odvija onlajn tako da možeš učiti bilo gde da se nalaziš, u bilo koje vreme sa bilo kog uređaja.

Škola obuhvata pristup brojnim kursevima i originalnim programima koji su veoma detaljni i kakve nećeš naći nigde drugde.

Akcenat je na praktičnoj primeni jezika i konceptu potpunog okruživanja jezikom. U svakom trenutku možeš dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice koje se pojave tokom učenja jezika.

Osim lekcija i vežbanja, takođe ćeš slati pisane a i usmene zadatke i dobijati povratnu informaciju od profesora. Biti član škole takođe znači da možeš prisustvovati i radionicama uživo putem interneta.

Ovde okupljamo ljude koji imaju ista interesovanja kao i ti, koji uče zajedno, a tu su i kvalifikovani profesori engleskog jezika da ti pomognu.

Šta čini English Lane školu drugačijom?

Fleksibilnost

English Lane škola je idealno rešenje, jer je tu kad god imaš vremena.

Kada tebi odgovara, uloguješ se na platformu za učenje i tu te čekaju lekcije, kursevi, vežbanja, zadaci i podrška profesora.

Sredina

Članice English Lane škole su odrasle polaznice koje žele da unaprede svoj život uz aktivno korišćenje engleskog.

Svi kursevi i aktivnosti u školi su dizajnirani sa primerima konverzacije koje zaista možeš da primeniš.

Podrška

Nikada nisi sama i uvek ćeš imati podršku profesora kao i odgovor na svako tvoje pitanje.

Kroz ovakav vid saradnje, videćeš da je mnogo lakše učiti kada imaš podršku u svakom trenutku.

Organizacija

Sve u školi je tako organizovano da ti pomaže da se snađeš i da te postepeno vodi kroz proces učenja.

Imaćeš priliku da čitaš, slušaš, radiš vežbanja, pišeš i pričaš na engleskom, a ovakva organizacija provereno daje odlične rezultate.

Upoznaj autora i osnivača škole English Lane

Ja sam Zorana Radović. Profesor sam engleskog jezika sa više od 11 godina iskustva. U mojoj školi pomažem polaznicama da potpuno promene pristup učenju engleskog, da zavole učenje i ostvare sjajne rezultate na koje će biti ponosne – bez obzira na obaveze, porodicu, posao ili nedostatak slobodnog vremena za učenje.

Od 2011. sam krenula da objavljujem svoje lekcije i vežbanja, radila sam sa mnogo učenika iz zemlje i iz inostranstva, i naučila sam dosta o tome kako ljudi uče, koji su najčešći problemi prilikom učenja, i što je najbitnije, kako mogu da pomognem da se ovi problemi prevaziđu. Takođe sam uvidela i mnogobrojne prednosti onlajn učenja.

Kao rezultat toga, osnovala sam prvu potpuno onlajn školu engleskog jezika koja se zove English Lane, i koja je počela sa radom 2018. godine.

Moj pristup se zasniva na potpuno originalnom programu učenja. Smatram da je važno učenje prilagoditi tvojim obavezama da bi uspela u tome da istraješ. U isto vreme učenje mora biti kvalitetno, jednostavno i zabavno. Takođe verujem da je važno praktično primeniti znanje jer se na ovaj način uči efikasno i sa najboljim rezultatima.

Autor sam svih kurseva engleskog jezika u mojoj školi, pišem blog o učenju engleskog i vodim English Lane podkast gde pričam o korisnim savetima i lekcijama za učenje engleskog jezika.

Zorana

Pisali su o nama:

Šta kažu članovi škole o učenju sa Zoranom:

SVI ČLANOVI ENGLISH LANE ŠKOLE DOBIJAJU

Onlajn kursevi

Kursevi engleskog jezika podeljeni po nivoima i temama

Onlajn kursevi engleskog te postpuno vode kroz proces učenja uz jasan plan šta učiš i koliko treba da naučiš da ostvariš najbolje rezultate.

U zavisnosti od trenutnog znanja, dobićeš kurs koji ćeš jednostavno pratiti.

 

Radionice

Pogledaj video radionice uz jutarnju kafu

Ako ti je lakše da čuješ da ti neko objasni detaljnije neku temu ili pravilo, radionice će biti izbor za tebe. Radionice na temu gramatike, novih reči i izraza, i čitanja su prilika da naučiš nešto novo, a zatim to i primeniš u praktičnom delu radionice kroz konverzaciju ili zadatak.

U školi ćeš moći da pogledaš i snimke već održanih radionica.

 

Grupni časovi konverzacije

Ostvari svoj cilj i počni da pričaš na engleskom

Cilj tvog učenja je da počneš da pričaš na engleskom, a u školi ćeš imati priliku da to uradiš na grupnim časovima konverzacije.

Ovo će biti prilika da primeniš sve što učiš i da aktivno radiš na tome da otkloniš tu blokadu i počneš da pričaš na engleskom.

 

Praktični zadaci

Sve što učiš moći ćeš da primeniš

Znati pravila, definicije, pa čak i nove reči nije dovoljno samo po sebi. Sve što učiš moraš i da primeniš, i to ne samo da uradiš neko vežbanje ili test. Moraš sve da primeniš u komunikaciji (pisanoj i usmenoj).

Zato ćeš u okviru kurseva videti zadatke (pisanja, čitanja i prevođenja) gde ćeš moći da primeniš sve što naučiš.

 

Podrška od strane profesora

Pomoć u planiranju

U svakom trenutku možeš kontaktirati profesora putem platforme i dobiti pomoć u planiranu učenja, kao i razjašnjenje bilo kojih nedoumica koje možeš imati.

Svi zadaci koje pošalješ biće ocenjeni od strane profesora i dobićeš povratnu informaciju što je izuzetno bitno.

Profesori će pratiti tvoj rad čak i da ti to ne tražiš direktno.

 

Često postavljana pitanja o učenju u školi

by Zorana Radović | English Lane Podcast

OVO SU SAMO NEKI OD KURSEVA ENGLESKOG U ŠKOLI…

A nakon što postaneš član škole profesorka će ti dodeliti baš onaj kurs koji ti je potreban da napreduješ.

Engleski 101

Početni engleski je kurs namenjen je pre svega početnicima (koji nikada nisu učili engleski jezik) ili onima koji su davno učili i žele da krenu na pravi način. Kurs počinje od alfabeta.

Trajanje kursa: 3 meseca

Engleski 102

Nauči nova vremena neophodna za uspešnu komunikaciju, fraze i izraze, nepravilne glagole. Sve to upotrebićeš u praktičnim zadacima prevođenja, pisanja, diktatima, i zadacima čitanja.

Trajanje kursa: 3 meseca

Engleski 103

Fokus je učenje novih reči i izraza. Naučićeš još jedno novo vreme, kao i modalne glagole. Uz to, savladaćeš detaljnije upotrebu prideva i priloga, a počećeš da razvijaš i veštinu slušanja.

Trajanje kursa: 3 meseca

Poslovni Engleski 1

Prvi nivo kurseva završićeš uz teme iz poslovnog engleskog sa puno reči i izraza koje će ti omogućiti da se snađeš u poslovnoj sredini i tu upotrebiš engleski jezik i sve ono što znaš do tada.

Trajanje kursa: 2 meseca

Engleski 201

Kursevi drugog nivoa će te polako uvesti u složenije rečenične konstrukcije, učićeš kako sa sigurnošću da koristiš vremena, frazalne glagole, predloge, glagolske obrasce kao i puno novih reči i izraza.

Trajanje kursa: 3 meseca

Engleski 202

Vežbažeš slušanje, čitanje, razumevanje, pisanje, naučićeš da pričaš o svom mišljenju i različitim načinima da pričaš o prošlosti, učićeš uslovne rečenice, reči sličnog značenja, fraze sa predlozima, itd.

Trajanje kursa: 3 meseca

…SVE ovo a i mnogo toga više je dostupno SAMO članovima škole.

Koji kurs dobijam kada se priključim?
Kada postaneš član, uradićeš test i upitnik, nakon čega će ti biti dodeljen odgovarajući kurs. Pored glavnog kursa, svi članovi dobijaju pristup kolekciji lekcija (sa radionicama), gramatička vežbanja i vokabular vežbanja. Uz dugoročnu članarinu, uključeni su i bonus kursevi (Vremena u engleskom). Napredovanjem na kursevima, osvajaćeš poene i otključavati nove aktvnosti i kurseve.
Kako ću znati sama da učim na kursu?
Sve je lepo objašnjeno, a profesorka će ti poslati plan šta treba da učiš u toku jedne sedmice. Ti učiš kada tebi odgovara. Naravno, ako nešto ne stigneš, nadoknadićeš kada budeš imala vremena. Važno je da ti učenje predstavlja uživanje i izazov, a ne opterećenje. Uz sve to, imaš profesorku koja prati tvoj rad, i u svakom trenutku možeš poslati poruku i pitati je ukoliko ti je potrebna pomoć.
Šta znači broj meseci ispod kursa?
To je okviran period koliko će ti vremena biti potrebno da završiš neki kurs. Možda ćeš kurs završiti i sporije od toga ukoliko imaš više obaveza, ali je to idealan period da uspešno savladaš sve materijale i da možeš to da primeniš ukoliko pratiš program kursa.
Zašto postoji mesečna članarina?
Zbog fleksibilnosti plaćanja. Ukoliko ti zaista misliš da ćeš platiti jedan mesec i naučiti engleski jezik, bolje je i da se ne prijavljuješ, jer takav cilj jednostavno nije realan.
Kojim tempom se uči u školi?
Svaki kurs ima određen tempo učenja koji je napravljen tako da ti omogući da učiš kvalitetno i da ostvariš dobre rezultate.

Za svaku sedmicu imaćeš određen broj aktivnosti koje treba da uradiš.

Ako imaš više obaveza, možeš učiti sporijim tempom ali je bitno da učiš redovno.

Nije moguće učiti brže od predviđenog tempa i programa kursa, jer takvo učenje ne daje dobre rezultate.

Koje aktivnosti su obavezne?

Obavezno je da uradiš upitnik i uvodni test. Obavezno je da uradiš lekcije, vežbanja i zadatke da bi ti se otključale nove aktivnosti. Časovi, radionice i druge dodatne aktivnosti nisu obavezne, ali biće ti korisno da se priključiš kada imaš vremena (svakako ćeš dobiti svoju pozivnicu!).

Da li može da se uči preko telefona?
Da, naravno 🙂 Osim lekcija i vežbanja, preko telefona ćeš moći da radiš i zadatke kao i da prisustvuješ časovima i radionicama.
Da li mogu da počnem sa učenjem kada želim?
Sa učenjem krećeš kada uplatiš članarinu i kada ti aktiviramo nalog koji traje od tog datuma do istog datuma narednog meseca odnosno za 6 ili 12 meseci u zavisnosti od članarine koju izabereš. Sve detalje ćeš dobiti na imejl adresu.
Da li mogu da učim sa sestrom preko istog naloga?
Ne, svaki polaznik mora imati svoj nalog jer su nalozi napravljeni da se prati rad jednog polaznika. Zadatke možeš poslati samo jednom. Deljenje naloga nije u saglasnosti sa uslovima korišćenja i takav nalog može biti blokiran.
Koliko časova dobijam i kada se održavaju?
Učenje u English Lane školi se ne realizuje kroz onlajn časove. Uči se putem naše onlajn platforme za učenje, gde ćeš dobiti pristup svim sadržajima koji su ti potrebni da učiš kada tebi odgovara.

Uz svoju članarinu imaš mogućnost prisustva dodatnim aktivnostima koje uključuju i grupne časove i radionice uživo preko interneta.

Grupni časovi i radionice nisu obavezni deo učenja na kursevima, ali su veoma korisni.

Učenje bez obaveza i skrivenih troškova

Kada se učlaniš u English Lane školu, plaćaš članarinu bez ikakvih ugovora ili skrivenih troškova. Praktično to funkcioniše kao i svaka druga članarina u biblioteci, sportskom centru ili teretani – plaćaš za onaj period kada želiš da učiš. Članarina otključava pristup školi za od 1, 6 ili 12 meseci.

Naravno, kada jednom probaš ovaj način učenja engleskog onlajn i vidiš iz prve ruke kakve rezultate ćeš ostvariti, verujemo da nećeš planirati da nas napustiš.

Imaj samo u vidu da škola ima ograničen broj mesta nakon čije popune će upis za nove članove biti zatvoren. Ako ozbiljno želiš da se posvetiš učenju engleskog, predlažemo da ne odlažeš tu odluku previše i ne propustiš ovu priliku.

Učlani se u English Lane školu

Ako želiš da radiš na sebi i poboljšaš svoje znanje engleskog uz pomoć English Lane škole, jednostavno izaberi članarinu ispod i popuni formular da se prijaviš…

Plaćanje se vrši na poslovni tekući račun (uplatnica/mBanking aplikacija i sl.) ili platnim karticama preko interneta.

Moguće plaćanje iz inostranstva.

Nema skrivenih troškova, dugoročnih obaveza ili ugovora.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati mejl na: kontakt@englishlane.net

Ne možeš još uvek da se odlučiš da li je English Lane škola za tebe?

Realnost je da English Lane škola NIJE za sve, i zato želimo da ti pomognemo da se odlučiš da li je škola za tebe PRE nego što se upišeš. Hajde da pređemo na stvar onda…

 Ako želiš da naučiš engleski jezik ali usled obaveza ne možeš da se prilagodiš fiksnim terminima i programima u klasičnim školama i centrima.

 Ukoliko želiš da učiš engleski preko interneta, samostalno od kuće i sa tvog kompjutera ili mobilnog telefona.

 Apsolutni si početnik i želiš da kreneš od samog početka? U okviru škole postoji jedan sveobuhvatan kurs baš za tebe, krenućeš sa kursom Engleski 101.

 Ako si učila engleski u školi ili na faktultetu i želiš da obnoviš znanje i napreduješ.

 Ako si odrasla polaznica, jer su teme i sadržaji prilagođeni odraslima i super ćeš se uklopiti sa našim polaznicama.

 Ako nemaš priliku da redovno vežbaš engleski a shvataš koliko je to važno, i želiš da usavršiš konverzaciju i konačno progrovoriš na engleskom jeziku bez treme.

 Ako shvataš da je za efikasno učenje potrebno vreme, i ne postoje kratkoročna rešenja.

 Ako znaš koliko bi znanje engleskog jezika moglo da promeni tvoj život na bolje, što personalno što poslovno onda je ovo pravo mesto za tebe.

 Želiš da imaš svoje mesto gde ćeš se potpuno okružiti engleskim jezikom i gde su svi veoma ozbiljni i motivisani da uče i napreduju. Jednostavno, potrebna ti je odgovarajuća sredina – ako tako razmišljaš English Lane škola je pravo mesto za tebe.

Ukoliko očekuješ klasičan program kao što su oni koji se primenjuju u tradicionalnim školama, ova škola nije za tebe jer smo mi veoma inovativni i radimo po originalnom programu.

Ako želiš individualne časove engleskog, ova škola nije za tebe jer smatramo da treba da učiš kada i koliko tebi odgovara.

Ako planiraš da se učlaniš u školu samo da bi dobila sertifikat (papir), ovo nije mesto za tebe. Naš fokus je sticanje znanja.

Ako si ti neko ko očekuje garanciju da ćeš progovoriti engleski za toliko i toliko dana, ovo takođe neće biti mesto za tebe. Takve garancije je potpuno neosnovano davati, i zapravo nije fer prema polaznicima.

Ako si ti neko ko je na naprednom nivou poznavanja engleskog (C) škola nema dovoljno materijala koji će tebi omogućiti da nastaviš da napreduješ.

Ako se ne snalaziš bar osnovno sa kompjuterom, nemaš pametan telefon ili nemaš pristup internetu ova škola nije za tebe jer sve što radimo je onlajn.

Ukoliko želiš da učiš na časovima gde profesor predaje lekciju uživo, škola nije za tebe jer mi to ne radimo tako. Na našim grupnim časovima i radionicama se vežba, a učenje se odvija prvenstveno putem interaktivne platforme i onlajn kurseva.

Ukoliko si učenica osnovne ili srednje škole ovo nije škola za tebe.

Možda ti zvuči neverovatno ovaj pokušaj da te zapravo odgovorimo od ideje da se učlaniš, ali jednostavno ako škola nije pravo mesto za tebe onda niko neće imati koristi od toga.

Nama je u interesu da ti ostvariš stvarne rezultate i da budeš motivisana da učiš engleski kvalitetno, a to je sve jedino moguće ako se dobro uklapaš u to kako je škola i program učenja dizajniran.

Pitanja i odgovori u vezi sa školom

Vidi, ova škola je nešto potpuno drugačije, i sigurno imaš puno pitanja kako sve ovo funkcioniše, i što je najbitnije, da li ima efekta.

U narednom delu ćeš pronaći odgovore na sva pitanja koja možeš imati…

Često postavljana pitanja o učenju u školi

by Zorana Radović | English Lane Podcast

Ko može postati član škole?
Škola je namenjena odraslim polaznicama, i ne prati školske programe. Nije moguće učenje van programa škole.
Već sam učila engleski, koji kurs sada da izaberem kada se prijavljujem?
Prilikom upisa u English Lane školu, ne biraš kurs, već se prijavljuješ da postaneš član škole. Nakon što postaneš član škole, uradićeš uvodne zadatke. Zatim će ti biti dodeljen kurs koji odgovara tvom trenutnom nivou znanja. Osim glavnog kursa koji ćeš pohađati, dobićeš pristup i dodatnim materijalima za učenje, radionicama, itd.
Kada mogu da postanem član?
Učenju u školi se možeš priključiti u bilo kom trenutku, pod uslovom da ima slobodnih mesta.
Kako ću učiti i da li ću se snaći?
Možda još uvek nisi sigurna da li ćeš se snaći u svemu ovome, ali mnoge moje polaznice su imale sličnu nedoumicu, i kao što vidiš iz njihovih komentara, drago im je što su probale jer su shvatile koliko im slobode pruža učenje na ovakav način.

Nakon što postaneš član škole, pristupićeš platformi za učenje putem kompjutera ili mobilnog telefona. Na imejl ćeš dobiti pristupne podatke i na taj način ćeš pristupiti svom nalogu.

Nalog je napravljen tako da imaš svoj izveštaj o napretku i vrlo jednostavno pratiš gde si stala sa učenjem. Profesorka će ti predložiti koliko aktivnosti da uradiš u toku jedne nedelje, a ti možeš učiti kada tebi odgovara.

Šta mi je potrebno da postanem član?
Pre svega ti je potreban kompjuter ili pametan mobilni telefon na kom ćeš moći da pristupiš školi. Za pristup takođe je neophodna internet konekcija. Osim toga, moraš imati slušalice za telefon ili zvučnike za kompjuter da možeš da čuješ audio snimke i da možeš da snimiš svoje zadatke čitanja.

Ne brini, poslaćemo ti sve potrebne instrukcije i sigurno ćeš umeti to sve da uradiš.

Takođe, potrebna ti je imejl adresa koju ćeš redovno proveravati jer će ti tu stizati obaveštenja kao i nedeljni imejl za članove škole.

Ko je osmislio ovaj program?
Autor svih kurseva i materijala za učenje je Zorana Radović, profesor engleskog jezika i književnosti sa višegodišnjim iskustvom u nastavi i primeni digitalnih materijala u učenju. Osim nje, profesori saradnici mogu biti autori određenih edukativnih materijala.
Šta uključuje program?
Nakon upisa u školu, uradićeš upitnik i test da odredimo tvoj nivo trenutnog znanja i nakon toga ćeš dobiti pristup tebi adekvatnom kursu koji ćeš pohađati.

Kursevi su onlajn i sadrže lekcije i vežbanja, testove za vežbu, pisane zadatke, zadatke čitanja, diktate itd.

Da li neko prati moj rad?
Da. Kada se priključiš školi, dobijaš profesora koji prati tvoj rad, pregleda zadatke i odgovara na tvoja pitanja.
Koji je fond časova?
Ovo nije klasičan kurs tako da ne postoji fond časova. Škola ti omogućava pristup onlajn kursevima u bilo kom trenutku dok je tvoja članarina aktivna.
Da li su grupne aktivnosti obavezne?
Prisustvo na grupnim časovima konverzacije i radionicama nije obavezno, ali je veoma korisno.

Glavni deo učenja se odvija na onlajn kursu kome možeš pristupiti 24/7.

Šta ako mi zatreba pomoć u organizaciji, šta da učim, kojim redom?
Svaki kurs ima jasno definisan program i u svakom trenutku znaćeš gde si stala, šta treba da radiš sledeće i kojim redom.

Ako ti zatreba dodatna pomoć, u svakom trenutku možeš poslati poruku profesorki da ti pomogne.

Šta ako ne mogu da učim u određeno vreme?
Ako ti se desi da zbog obaveza ne možeš da učiš nekoliko dana, ne možeš učiti uvek u isto vreme, ili jednostavno ti nije bilo do učenja nekog dana, to nije nikakav problem.

Aktivnosti možeš uraditi kada tebi odgovara, a što se tiče uživo grupnih časova konverzacije i radionica, pogledaćeš kad je sledeći termin koji ti odgovara.

Kako se vrši plaćanje?
Pristup školi podrazumeva plaćanje članarine za period od 1, 6 ili 12 meseci. Nakon prijave, na imejl ćeš dobiti informacije za uplatu članarine. Uplata se vrši na poslovni tekući račun preko eBanking aplikacije ili uplatnice. Takođe moguće je plaćanje platnim karticama onlajn.

Kada evidentiramo tvoju uplatu (za ovo je obično potrebno od 1 do 3 radna dana), nalog će biti aktiviran, i dobićeš na imejl podatke kako da pristupiš svom nalogu. Tvoja članarina teče tek od onog trenutka kada ti aktiviramo nalog i pošaljemo ti podatke na imejl.

Za plaćanja van Srbije, moguće je izvršiti uplatu platnom karticom, na devizni poslovni račun škole ili PayPal-om.

Produžavanje članarine
Ukoliko želiš da nastaviš učenje, neophodno je da produžiš svoju članarinu nekoliko dana pre isteka članarine. Dobićeš sve instrukcije i na taj način izbeći ćeš prekid u učenju.

Popust za redovne članove i mesto u školi osiguravaš redovnim obnavljanjem svoje članarine.

Koliko dugo moram da budem član škole?
Član škole možeš biti koliko želiš, dok god si ti zainteresovana za učenje a škola ti pomaže u tome. Članarina se plaća unapred za period u kom ćeš učiti.
Da li mogu da prekinem članarinu pre nego što ona istekne?
Članarina se uplaćuje unapred za period u kom želiš da korisitiš članarinu. Kada se ova uplata evidentira, i ti dobiješ pristup školi, nije moguće prekinuti članarinu niti dobiti novac nazad.
Da li se dobija sertifikat?
Sertifikat se ne dobija. Smatramo da papir sam po sebi ne znači ništa, ukoliko ne znaš da to znanje primeniš. Naš cilj je da ti pomognemo da naučiš da pričaš na engleskom.

Ukoliko te zanima više i želiš da ti pomognemo da doneseš odluku da li je škola za tebe, slobodno nas kontaktiraj na mejl kontakt@englishlane.net

Učlani se u English Lane školu

Ako želiš da radiš na sebi i poboljšaš svoje znanje engleskog uz pomoć English Lane škole, jednostavno klikni na dugme ispod i popuni formular da se prijaviš…

Plaćanje se vrši na poslovni tekući račun (uplatnica/mBanking aplikacija i sl.) ili platnim karticama preko interneta.

Moguće plaćanje iz inostranstva.

Nema skrivenih troškova, dugoročnih obaveza ili ugovora.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati mejl na: kontakt@englishlane.net

Facebook Disclaimer: This site is not a part of or associated with the Facebook™ website or Facebook™ Inc.
Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.