Već si član? Uloguj se ovde

Učenje engleskog onlajn je upravo postalo lakše i zanimljivije…

Upravo se nalaziš na samo par koraka od neophodnih kurseva, saveta i podrške koja ti je potrebna da naučiš engleski

Pogledaj da li se pronalaziš u ovoj priči…

Imaš veliku želju da naučiš engleski jezik, ali ne znaš kako da počneš, teško ti je da se organizuješ i budeš od akcije da to ostvariš…

Imaš već iskustvo sa učenjem engleskog u školi ili obližnjem centru jezika i bezbroj sati uloženih u učenje koje nije dalo rezultate i još te muči gramatika i određena pravila koja nikako da savladaš…

Engleski ti generalno ide O.K., ali nedostaje ti samopouzdanje da komuniciraš na engleskom sa strancima ili na poslu. Jednostavno se osećaš nelagodno i pod pritiskom baš onda kada je vreme da svo to znanje primeniš i u praksi….

Tražiš posao i potrebno ti je znanje engleskog i to je jedini kamen spoticanja da se tvoji snovi ostvare i da kreneš da radiš ono što voliš…

Ako je tvoj odgovor DA, onda već znaš koliko je engleski jezik bitan i kakve mogućnosti što privatno, što poslovno znanje istog otvara.

Takođe znaš koliko je teško naći adekvatan program za učenje, školu i materijale za rad.

Predstavljamo ti English Lane Školu

English Lane je specijalizovana onlajn škola za učenje engleskog jezika.

U pitanju je učenje putem naše platforme a sve se odvija onlajn tako da možeš učiti bilo gde da se nalaziš, u bilo koje vreme sa bilo kog uređaja.

Škola obuhvata pristup brojnim kursevima i originalnim programima koji su veoma detaljni i kakve nećeš naći nigde drugde.

Akcenat je na praktičnoj primeni jezika i konceptu potpunog okruživanja jezikom. U svakom trenutku možeš dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice koje se pojave tokom učenja jezika.

Osim lekcija i vežbanja, takođe ćeš slati pisane a i usmene zadatke i dobijati povratnu informaciju od profesora. Biti član škole takođe znači da možeš prisustvovati i radionicama uživo putem interneta.

Ovde okupljamo ljude koji imaju ista interesovanja kao i ti, koji uče zajedno, a tu kvalifikovani profesori engleskog jezika da ti pomognu.

Šta čini English Lane školu drugačijom?

Fleksibilnost

Jedna od glavnih prepreka za redovno učenje je nedostatak vremena. Svako ima obaveze i često ono što treba da uradiš za sebe dođe na red poslednje.

Zato je ova škola idealno rešenje, jer je tu kad god imaš vremena. Kada tebi odgovara, uloguješ se na platformu za učenje i tu te čekaju lekcije, kursevi, vežbanja, zadaci i podrška profesora.

Relevantnost

Zaboravi one primere “I go to school every day”. Članovi English Lane škole su odrasli i njima ovakvi primeri nisu potrebni.

U školi su materijali namenjeni odraslima, sa primerima konverzacije koje zaista možeš da primeniš. Od pisanja imejlova na engleskom, do opisivanja svakodnevnog života, pisanja izveštaja, učimo jezik koji je tebi relevantan i primenljiv.

Podrška

Kao osnivač škole i glavni profesor koji radi sa članovima, ja sam u kontaktu sa tobom.

Tu sam da ti pomognem, pružim savet, i objasnim sve što ti je neophodno. Kroz ovakav vid saradnje, videćeš da je mnogo lakše učiti kada imaš podršku u bilo kom trenutku.

Organizacija

Odgovara ti da učiš fleksibilno, i bez “nadzora” ali ipak imaš problem u organizaciji?

Još jedan razlog više da se priključiš.

Sve u školi je tako organizovano da ti pomaže da se snađeš i da te postepeno vodi kroz proces učenja i pruži ti priliku da čitaš, slušaš, radiš vežbanja, pišeš i pričaš na engleskom, a ovakva organizacija daje odlične rezultate.

Upoznaj autora i osnivača škole English Lane

Ja sam Zorana Radović, profesor engleskog jezika sa više od deset godina iskustva u podučavanju što onlajn, što u privatnim i državnim školama. Sajt English Lane sam osnovala 2011. godine. Tokom ovih godina, radila sam sa mnogo učenika iz zemlje i iz inostranstva, i naučila sam dosta o tome kako ljudi uče, koji su najčešći problemi prilikom učenja, i što je najbolje, kako mogu da pomognem da se ovi problemi prevaziđu. Takođe sam uvidela i mnogobrojne prednosti onlajn učenja, a rezultat toga je osnivanje prve onlajn škole engleskog jezika koja se zove English Lane.

Moj pristup se zasniva na potpunoj individualizaciji procesa učenja. Smatram da je važno učenje prilagoditi svakom polazniku, a u isto vreme učenje predstaviti na jednostavan i pre svega zabavan način. Takođe verujem da je važno praktično primeniti znanje jer se na ovaj način uči efikasno i sa najboljim rezultatima.

Zorana

Pisali su o nama:

šta kažu članovi škole o UčENJU SA ZORANOM:

“Ovaj način učenja mi je bio mnogo bolji nego kada sam išla u klasičnu školu engleskog jezika.”

“Pomoglo mi je da utvrdim znanje koje sam imala, da otklonim nedoumice koje su me činile nesigurnom u korišćenju jezika. Posebno mogu da istaknem časove konverzaije koji su od velike pomoći u oslobađanju da govorite engleski jezik.

Saradnja sa Zoranom je izuzetno dobra. Svakome bih preporučila ovakav način učenja jezika, meni mnogo više odgovara.”

— Dragana, Novi Sad

SVI ČLANOVI ENGLISH LANE ŠKOLE DOBIJAJU

Onlajn kursevi

Kursevi engleskog jezika podeljeni po nivoima i temama

Onlajn kursevi engleskog te postpuno vode kroz proces učenja uz jasan plan šta učiš i koliko treba da naučiš da ostvariš najbolje rezultate.

U zavisnosti od trenutnog znanja, dobićeš kurs koji ćeš jednostavno pratiti.

 

Radionice

Pogledaj video radionice uz jutarnju kafu

Ako ti je lakše da čuješ da ti neko objasni detaljnije neku temu ili pravilo, radionice će biti izbor za tebe. Radionice na temu gramatike, novih reči i izraza, i čitanja su prilika da naučiš nešto novo, a zatim to i primeniš u praktičnom delu radionice kroz konverzaciju ili zadatak.

U školi ćeš moći da pogledaš i snimke već održanih radionica.

 

Grupni časovi konverzacije

Ostvari svoj cilj i počni da pričaš na engleskom

Cilj tvog učenja je da počneš da pričaš na engleskom, a u školi ćeš imati priliku da to uradiš na grupnim časovima konverzacije.

Ovo će biti prilika da primeniš sve što učiš i da aktivno radiš na tome da otkloniš tu blokadu i počneš da pričaš na engleskom.

 

Praktični zadaci

Sve što učiš moći ćeš da primeniš

Znati pravila, definicije, pa čak i nove reči nije dovoljno samo po sebi. Sve što učiš moraš i da primeniš, i to ne samo da uradiš neko vežbanje ili test. Moraš sve da primeniš u komunikaciji (pisanoj i usmenoj).

Zato ćeš u okviru kurseva videti zadatke (pisanja, čitanja i prevođenja) gde ćeš moći da primeniš sve što naučiš.

 

Podrška od strane profesora

Pomoć u planiranju 

U svakom trenutku možeš kontaktirati profesora putem platforme i dobiti pomoć u planiranu učenja, kao i razjašnjenje bilo kojih nedoumica koje možeš imati.

Svi zadaci koje pošalješ biće ocenjeni od strane profesora i dobićeš povratnu informaciju što je izuzetno bitno.

Profesori će pratiti tvoj rad čak i da ti to ne tražiš direktno.

 

OVO SU NEKI OD KURSEVA U ŠKOLI

Engleski 101

Početni engleski je kurs namenjen je pre svega početnicima (koji nikada nisu učili engleski jezik) ili onima koji su davno učili i žele da krenu na pravi način. Kurs počinje od alfabeta.

Trajanje kursa: 3 meseca

Engleski 102

Nauči nova vremena neophodna za uspešnu komunikaciju, fraze i izraze, nepravilne glagole. Sve to upotrebićeš u praktičnim zadacima prevođenja, pisanja, diktatima, i zadacima čitanja.

Trajanje kursa: 3 meseca

Engleski 103

Fokus je učenje novih reči i izraza. Naučićeš još jedno novo vreme, kao i modalne glagole. Uz to, savladaćeš detaljnije upotrebu prideva i priloga, a počećeš da razvijaš i veštinu slušanja.

Trajanje kursa: 3 meseca

Vremena u engleskom

Nauči sve pomoćne glagole i sva vremena u engleskom jeziku, kako se koje vreme gradi, kada se koristi koje vreme i kako se međusobno razlikuju tako da nemaš nedoumice kada želiš da ih upotrebiš.

Trajanje kursa: 4 meseca

English Lane Klub

Ukoliko je tvoje znanje je oko B nivoa (srednji nivo), pohađaćeš kurs Klub gde ćeš dobiti priliku da znatno obogatiš svoj fond reči, naučiš nove izraze, frazalne glagole, idiome i rečenične konstrukcije.

Trajanje kursa: 12+ meseci

Članovi u engleskom jeziku

Detaljan vodič za upotrebu članova sa video lekcijama koje će ti pomoći da naučiš pravila, razumeš kada i kako se članovi koriste, a uz to, sve ćeš provežbati kroz praktične primere i zadatke.

Trajanje kursa: 2 meseca

…SVE ovo a i mnogo toga više je dostupno SAMO članovima škole.

Koji kurs dobijam kada se priključim?

Kada postaneš član, uradićeš test i upitnik, nakon čega će ti biti dodeljen odgovarajući kurs. Pored glavnog kursa, svi članovi dobijaju pristup kolekciji lekcija (sa radionicama), gramatička vežbanja i vokabular vežbanja. Uz dugoročnu članarinu, uključeni su i bonus kursevi (Vremena u engleskom). Napredovanjem na kursevima, osvajaćeš poene i otključavati nove aktvnosti i kurseve.

Kako ću znati sama da učim na kursu?

Sve je lepo objašnjeno, a profesorka će ti poslati plan šta treba da učiš u toku jedne sedmice. Ti učiš kada tebi odgovara. Naravno, ako nešto ne stigneš, nadoknadićeš kada budeš imala vremena. Važno je da ti učenje predstavlja uživanje i izazov, a ne opterećenje. Uz sve to, imaš profesorku koja prati tvoj rad, i u svakom trenutku možeš poslati poruku i pitati je ukoliko ti je potrebna pomoć.

Šta znači broj meseci ispod kursa?

To je okviran period koliko će ti vremena biti potrebno da završiš neki kurs. Možda ćeš kurs završiti brže ili sporije od toga, ali je to idealan period da uspešno savladaš sve materijale i da možeš to da primeniš.

Zašto postoji mesečna članarina?

Zbog fleksibilnosti plaćanja. Ukoliko ti zaista misliš da ćeš platiti jedan mesec i naučiti engleski jezik, bolje je i da se ne prijavljuješ, jer takav cilj jednostavno nije realan. 

Koje aktivnosti su obavezne?

Obavezno je da uradiš upitnik i uvodni test. Obavezno je da uradiš lekcije, vežbanja i zadatke da bi ti se otključale nove aktivnosti. Časovi i radionice nisu obavezni, ali biće ti korisno da se priključiš kada imaš vremena (svakako ćeš dobiti svoju pozivnicu).

Da li može da se uči preko telefona?

Da, naravno 🙂 Osim lekcija i vežbanja, preko telefona ćeš moći da radiš i zadatke kao i da prisustvuješ časovima i radionicama. 

Da li mogu da počnem sa učenjem kada želim?

Sa učenjem krećeš kada uplatiš članarinu i kada ti aktiviramo nalog koji traje od tog datuma do istog datuma narednog meseca odnosno za 6 ili 12 meseci u zavisnosti od članarine koju izabereš. Sve detalje ćeš dobiti na imejl adresu. 

Da li mogu da učim sa sestrom preko istog naloga?

Ne, svaki polaznik mora imati svoj nalog jer su nalozi napravljeni da se prati rad jednog polaznika. Zadatke možeš poslati samo jednom. Deljenje naloga nije u saglasnosti sa uslovima korišćenja i takav nalog može biti blokiran. 

Učenje bez obaveza i skrivenih troškova.

Kada se učlaniš u English Lane školu, plaćaš članarinu bez ikakvih ugovora ili skrivenih troškova. Praktično to funkcioniše kao i svaka druga članarina u biblioteci, sportskom centru ili teretani – plaćaš kada učiš, mesec za mesec. Članarina otključava pristup 1, 6 ili 12 meseci  sadržajima u školi i tvoj rad i napredak se čuva tako da uvek možeš da nastaviš gde staneš.

Naravno, kada jednom probaš ovaj novi način učenja engleskog onlajn i vidiš iz prve ruke kakve rezultate ćeš ostvariti, verujem da nećeš planirati da nas napustiš.

Imaj samo u vidu da škola ima ograničen broj mesta nakon čije popune će upis za nove članove biti zatvoren tako da ako ozbiljno želiš da se posvetiš učenju engleskog, predlažem da ne odlažeš tu odluku previše i ne propustiš ovu priliku.

Učlani se u English Lane školu

Ako želiš da radiš na sebi i poboljšaš svoje znanje engleskog uz pomoć English Lane škole, jednostavno klikni na dugme ispod i popuni formular da se prijaviš…

Plaćanje se vrši na poslovni račun škole. Moguće plaćanje iz inostranstva.

Nema skrivenih troškova. Nema ugovora.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati mejl na: kontakt@englishlane.net

Ne možeš još uvek da se odlučiš da li je English Lane škola za tebe?

Realnost je da English Lane škola NIJE za sve, i zato želimo da ti pomognemo da se odlučiš da li je škola za tebe PRE nego što se upišeš. Hajde da pređemo na stvar onda…

 Ako želiš da naučiš engleski jezik ali usled obaveza ne možeš da se prilagodiš fiksnim terminima i programima u klasičnim školama i centrima.

 Ukoliko želiš da učiš engleski preko interneta, samostalno od kuće i sa tvog kompjutera ili mobilnog telefona.

 Apsolutni si početnik i želiš da kreneš od početka? Može, u okviru škole postoji jedan sveobuhvatan kurs baš za tebe.

 Ako si neko ko je učio engleski u školi ili na faktultetu i želiš da obnoviš znanje i napreduješ (nivo B1-C1).

 Ako si odrasla osoba, jer su teme i sadržaji prilagođeni tvom uzrastu.

 Ako nemaš priliku i želiš da usavršiš konverzaciju i konačno progrovoriš na engleskom jeziku bez treme.

 Ako shvataš da je za efikasno učenje potrebno vreme, i ne postoje kratkoročna rešenja.

 Osoba si od akcije i jasno znaš koliko bi znanje engleskog jezika moglo da promeni tvoj život na bolje, što personalno što poslovno onda je ovo pravo mesto za tebe.

 Želiš da imaš svoje mesto gde ćeš se potpuno okružiti engleskim jezikom i gde su svi veoma ozbiljni i motivisani da uče i napreduju. Jednostanvo, potrebna ti je odgovarajuća sredina – ako tako misliš English Lane škola je pravo mesto za tebe.

Ukoliko očekuješ klasičan program kao što su oni koji se primenjuju u tradicionalnim školama, ova škola nije za tebe.

Ako planiraš da se učlaniš u školu samo da bi dobio neki sertifikat (papir), ovo nije mesto za tebe.

Ako si ti neko ko očekuje garanciju da ćeš progovoriti engleski za toliko i toliko dana, ovo takođe neće biti mesto za tebe. Takve garancije je potpuno neosnovano davati, i zapravo nije fer prema polaznicima.

Ako si ti neko ko je na naprednom nivou učenja, osim konverzacijskih časova uživo, škola nema dovoljno materijala koji će tebi omogućiti da nastaviš da napreduješ.

Ako ne znaš da uključiš kompjuter, nemaš pametan telefon i nemaš pristup internetu ova škola nije za tebe.

Ukoliko školu zamišljaš kao neke privatne časove putem interneta, mi to ne radimo. Imamo onlajn grupne radionice uživo u okviru članarine ali to je nešto sasvim drugo a učenje se odvija prvenstveno putem interaktivne platforme.

Ukoliko smatraš da je cena članarine “skupa” i da treba da bude jeftinija, ova škola jednostavno nije za tebe.

Možda ti zvuči nerovatno ovaj pokušaj da te zapravo odgovorimo od ideje da se učlaniš ali jednostavno ako škola nije pravo mesto za tebe onda niko neće imati koristi od toga.

Nama je u interesu da ti ostvariš stvarne rezultate i da redovno učiš u školi, a to je sve jedino moguće ako dobro razmisliš pre nego što se učlaniš da li je ova škola stvarno za tebe.

Pitanja i odgovori u vezi sa školom

Vidi, ova škola je nešto potpuno novo, i sigurna sam da imaš puno pitanja kako sve ovo funkcioniše, i što je najbitnije, da li ima efekta.

U narednom delu ćeš pronaći odgovore na sva pitanja koja možeš imati…

Ko može postati član škole?

Škola je namenjena odraslima, i ne prati školske programe.

Kada mogu da postanem član?

Učenju u školi se možeš priključiti u bilo kom trenutku, pod uslovom da ima slobodnih mesta.

Kako ću učiti i da li ću se snaći?

Možda još uvek nisi sigurna da li ćeš se snaći u svemu ovome, ali mnoge moje polaznice su imale sličnu nedoumicu, i kao što vidiš iz njihovih komentara, drago im je što su probale jer su shvatile koliko im slobode pruža učenje na ovakav način.

Nakon što postaneš član škole, pristupićeš platformi za učenje putem kompjutera ili mobilnog telefona. Na imejl ćeš dobiti pristupne podatke i na taj način ćeš pristupiti svom nalogu.

Nalog je napravljen tako da imaš svoj izveštaj o napretku i vrlo jednostavno pratiš gde si stala sa učenjem. Profesorka će ti predložiti koliko aktivnosti da uradiš u toku jedne nedelje, a ti možeš učiti kada tebi odgovara.

Šta će mi ova škola engleskog omogućiti?

English Lane škola će ti omogućiti da dobiješ pristup interaktivnoj platformi za učenje engleskog jezika i pristup neophodnim materijalima da učiš engleski sa rezultatima.

Šta mi je potrebno da postanem član?

Pre svega ti je potreban kompjuter ili pametan mobilni telefon na kom ćeš moći da pristupiš školi. Za pristup takođe je neophodna internet konekcija. Osim toga, korisno bi bilo da imaš, slušalice za telefon ili zvučnike za kompjuter da možeš da čuješ audio snimke i da možeš da prisustvuješ grupnim časovima.

Potrebna ti je imejl adresa koju ćeš redovno proveravati jer će ti tu stizati obaveštenja kao i nedeljni imejl za članove škole.

Ko je osmislio ovaj program?

Autor svih materijala za učenje je Zorana Radović, profesor engleskog jezika i književnosti sa višegodišnjim iskustvom u nastavi i primeni digitalnih materijala u učenju. Osim nje, profesori saradnici mogu biti autori određenih edukativnih materijala.

Šta uključuje program?

Nakon upisa u školu, uradićeš upitnik i test da odredimo tvoj nivo trenutnog znanja i nakon toga ćeš dobiti pristup kursu koji pohađaš.

Kursevi su onlajn i sadrže lekcije i vežbanja, testove za vežbu, pisane zadatke, forume za diskusiju na engleskom jeziku, itd. 

Da li neko prati moj rad?

Da. Kada se priključiš školi, dobijaš profesora koji prati tvoj rad, pregleda zadatke i odgovara na tvoja pitanja.

Koji je fond časova?

Ovo nije klasičan kurs tako da ne postoji fond časova. Škola ti omogućava pristup dostpunim materijalima u bilo kom trenutku dok je tvoja članarina aktivna.

Da li su grupni časovi obavezni?

Prisustvo na časovima nije obavezno. Šta više, ima onih koji uče isključivo putem onlajn platforme i uz konsultacije. To i jeste glavna prednost ove škole, potpuna fleksibilnost u učenju.

Šta ako mi zatreba pomoć u organizaciji, šta da učim, kojim redom?

Nije problem, profesori će ti pomoći da se snađeš. Kada postaneš član škole, dobićeš jedan upitnik da popuniš, na osnovu kog ćeš dobiti predlog aktivnosti koje su za tvoj nivo.

Šta ako ne mogu da učim u određeno vreme?

Ako ti se desi da zbog obaveza ne možeš da učiš nekoliko dana, ne možeš učiti uvek u isto vreme, ili jednostavno ti nije bilo do učenja nekog dana, to nije nikakav problem. Aktivnosti možeš uraditi kada tebi odgovara, a što se tiče uživo časova, pogledaćeš kad je sledeći termin koji ti odgovara.

Kako se vrši plaćanje?

Pristup školi podrazumeva plaćanje članarine za period od 1, 6 ili 12 meseci. Nakon prijave, na imejl ćeš dobiti informacije za uplatu članarine. Uplata se vrši iz bilo koje banke u Srbiji na račun škole English Lane. Takođe moguće je plaćanje platnim karticama. Kada evidentiramo tvoju uplatu (za ovo je obično potrebno od 1 do 3 radna dana), nalog će biti aktiviran, i dobijaš na imejl podatke kako da se uloguješ na sajt. Tvoja članarina teče tek od onog trenutka kada ti aktiviramo nalog i pošaljemo ti podatke na imejl. Za plaćanja van Srbije, moguće je izvršiti uplatu platnom karticom, na devizni poslovni račun škole ili PayPal-om.

Produžavanje članarine

Dobićeš podsetnik da tvoja članarina ističe nekoliko dana pre isteka članarine, i na taj način izbeći ćeš prekid u učenju.

Koliko dugo moram da budem član škole?

Član škole možeš biti koliko želiš, dok god si ti zainteresovana za učenje a škola ti pomaže u tome… Članarina se plaća unapred za period u kom ćeš učiti.

Da li mogu da prekinem članarinu pre nego što ona istekne?

Članarina se uplaćuje unapred za period u kom želiš da korisitiš članarinu. Kada se ova uplata evidentira, i ti dobiješ pristup školi, nije moguće prekinuti članarinu niti dobiti novac nazad.

Da li se dobija sertifikat?

Nije moguće dobiti sertifikat. Smatramo da papir sam po sebi ne znači ništa, ukoliko ne znaš da to znanje primeniš. Naš cilj je da ti pomognemo da naučiš da pričaš na engleskom.

Ukoliko te zanima više i želiš da ti pomognemo da doneseš odluku da li je ovo za tebe, slobodno nas kontaktiraj na mejl kontakt@englishlane.net

Učlani se u English Lane školu

Ako želiš da radiš na sebi i poboljšaš svoje znanje engleskog uz pomoć English Lane škole, jednostavno klikni na dugme ispod i popuni formular da se prijaviš…

Plaćanje se vrši na poslovni račun škole. Moguće plaćanje iz inostranstva.

Nema skrivenih troškova. Nema ugovora.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete poslati mejl na: kontakt@englishlane.net