fbpx

Kako se vrši plaćanje usluga?

Popunjavanje formulara

Prvi deo čini prijavljivanje za uslugu. Korisnik bira vrstu članarine prema vremenskom periodu i zatim klikom na dugme “Prijavi se” prelazi na formular za prijavu. Neohpodno je popuniti tačne podatke u formularu zbog identifikacije prijave sa uplatom. Ukoliko uplatu vršite u nečije ime, neophodno je da o tome obavestite adminstratore škole, jer u protivnom neće biti moguće idetifikovati vašu uplatu. 

Ukoliko želite da uplatu izvršite sa računa firme, molimo vas da u neko od polja upišete naziv firme i PIB ili naknadno imejlom obavestite školu da ćete uplatu izvršiti na taj način na adresu: kontakt@englishlane.net. Ukoliko vam je potreban predračun, možete kontaktirati školu na istu imejl adresu sa podacima firme.

U formularu je važno da izaberete način na koji želite da izvršite uplatu.

Opcija plaćanja iz Srbije (rezidenti) podrazumeva uplatu na poslovni tekući račun škole (iz bilo koje pošte/banke/ili putem ebank aplikacije).

Opcija plaćanja iz inostranstva (nerezidenti) podrazumeva plaćanje na poslovni devizni račun škole ili putem PayPal servisa.

Plaćanje karticama moguće je za sve vrste uplata, bez obzira na rezidentnost. 

Nakon što kliknete na dugme “Pošalji”, stići će vam imejl sa podacima za uplatu. Ukoliko niste dobili imejl, proverite spam/promotions (neželjena pošta) folder ili nas kontaktirajte. 

Plaćanja za rezidente (Srbija)

Ukoliko ste rezident Republike Srbije, uplatu ćete izvršiti na račun škole koristeći podatke koje ste dobili na imejl. Molimo vas da prilikom popunjavanja uplatnice koristite podatke koji su vam dostavljeni (naziv firme i iznos članarine).

Plaćanje za nerezidente (Inostranstvo)

Ukoliko niste rezident Republike Srbije, uplatu ćete izvršiti na devizni račun škole koristeći podatke koje ste dobili na imejl. Prilikom ovakve uplate iz inostranstva, vaša banka će obračunati proviziju koju se obavezujete da uplatite prilikom obrade tog naloga. 

Druga opcija za plaćanje je uplatom putem PayPal servisa i tom prilikom ćete dobiti na imejl fakturu.

Plaćanje karticom (Svi)

Ukoliko prilikom popunjavanja formular odaberete opciju za uplatu platnom karticom, dobićete na imejl link sa fakturom koji će vas odvesti do stranice za sigurno plaćanje (u saradnji sa OTP Banka). Sigurnost podataka garantuje servis za prociranje platnih kartica koji omogućava OTP banka i kompletan proces naplate se obavlja na njihovim stranicama. Podaci o platnim karticama nisu dostupni u našem sistemu ni u jednom trenutku.

U zavisnosti od načina plaćanja, može biti potrebno od nekoliko sati do nekoliko dana da se uplata realizuje (što isključivo zavisi od naplatne institucije koja obrađuje uplatu).