fbpx

Zdravo!

Ja sam Zorana Radović.

 

Tokom proteklih 14 godina pomogla sam mnogima da poboljšaju engleski jezik, razumeju ono što uče i što je najbitnije, zavole učenje engleskog.

Postoji nekoliko načina kako ti mogu pomoći da naučiš engleski jezik.

Sa čim ti je potrebna pomoć?

Treba mi kurs od samog početka, ne znam kako da krenem.

Bilo je davno, znam osnove ali ne osećam se sigurno da kažem nešto.

Na srednjem sam nivou, ali ima nesigurnosti i želim da napredujem.

Želim da poboljšam izgovor i da bolje pričam na engleskom.

Pisali su o nama:

Šta kažu polaznice o učenju sa Zoranom

Pomogla sam mnogima kroz programe moje škole. Ovo su njihova iskustva:

Znam kako ti je…

Postoji rešenje da naučiš engleski.

Učenje engleskog nikada nije bilo potrebnije, ali nije lako krenuti sa učenjem i ostvariti dobre rezultate.

Potrebno je da pronađeš način kako da učiš, a da to možeš i da uklopiš sa svojim obavezama.

Potrebno ti je da možeš da napreduješ tempom koji tebi zaista odgovara.

I naravno da želiš da vidiš rezultate onoga što učiš, odmah. Želiš da zaista razumeš sve što učiš i da ne osećaš nesigurnost.

Kako?

Nakon više od 14 godina rada sa polaznicima, otkrila sam izuzetno efikasan metod učenja, koji kroz 4 ključna fokusa (volim da zovem to koncept kvalitetnog učenja) ti omogućava da zaista napreduješ, umeš da koristiš jezik i ostvariš dugoročne rezultate.

Cilj mi je da ti pomognem da učenje engleskog ne bude samo još jedna u nizu obaveza, već izazov kome jedva čekaš da se vratiš.

Od 2018. godine radim sa polaznicama u mojoj onlajn školi i omogućavam im da uče na mojim jedinstvenim programima, čiji sam autor i koje sam specijalno dizajnirala tako da ti pomažu da naučiš engleski sa dugoročnim rezultatima.

Učenje engleskog preko interneta će ti omogućiti da učiš onda kada tebi odgovara, uz sjajno organizovan program koji je fokusiran na praktičnu primenu jezika.

Upravo si na korak od svega što ti je potrebno da ostvariš svoj cilj da naučiš engleski jezik.

Želiš da saznaš kako da uklopiš engleski u svoj život i obaveze?

BESPLATNI SADRŽAJI I KORISNI RESURSI

Izaberi šta ti je potrebno

1

Preuzmi besplatnu e-knjigu

Preuzmi moju e-knjigu sa savetima kako da počneš učenje engleskog onlajn.

2

Slušaj moj podkast

Slušaj podkast on the go, kada ideš do posla, šetaš psa, vežbaš ili peglaš veš.

3

English Lane škola

Upiši se i dobićeš pristup svemu što ti je potrebno da ostvariš sjajne rezultate.

Prvi u regionu

English Lane Podcast

English Lane podkast će ti približiti učenje engleskog kroz korisne savete i praktične lekije za učenje engleskog.

Pričamo o detaljima, idemo korak dalje iza lekcija i odgovaramo na pitanje “zašto?” i “kako?” ćeš to koristiti.

Pronađi iskrene savete o pristupu učenju, isprobaj proverene strategije i otkrij nove načine koji daju rezultate kada je u pitanju učenje engleskog.

Kada želiš da naučiš nešto novo, preslušaj jednu od preko 130+ besplatnih epizoda podkasta, koji prate i stotine drugih kojima je engleski važan kao tebi.

100 hiljada+

Slušanja

Moje omiljene epizode:

#127

Kako da ti bude lako da učiš engleski i uvek pronađeš vremena za to

Slušaj ovde​

#88

Engleski za početnike: Upoznavanje

Slušaj ovde​

#119

Pravilo za neodređeni član u engleskom

Slušaj ovde​

#110

Učenje engleskog u pet minuta dnevno

Slušaj ovde​

#107

Kada se koristi Present Perfect

Slušaj ovde​

#64

Kako da kvalitetno učiš engleski jezik

Slušaj ovde​

Lepe reči naših polaznica…

 

“Iako sam imala neko predznanje, tek kroz lekcije koje sam prošla u kursu, mnoge stvari su mi postale mnogo jasnije i tek sam onda videla koliko ne znam.”

“Sa Zoranom se družim punih godinu dana. I dalje sa istim entuzijazmom učim u okviru njenog kursa. Maksimalno profesionalan pristup svakom polazniku uz raznovrstan i zanimljiv sadržaj kursa. Iako sam imala neko predznanje, tek kroz lekcije koje sam prošla u kursu, mnoge stvari su mi postale mnogo jasnije i tek sam onda videla koliko ne znam. Ja nastavljam dalje, a Vi? Ako imate želju da učite, bez obzira na godine, na pravom ste mestu.”

— Sanja

Poštovana Zorana, prvi put sam DOVRŠILA započeti kurs učenja jezika. Pokušaja je bilo i završavalo se na pola puta. Zahvaljujući Vašoj organizaciji i sistematičnosti i ja dođoh do samog kraja. Hvala Vam na svemu. Nisam laskava, samo sam morala da iskažem svoje zadovoljstvo.

Žanka

Kurs je odlično osmišljen. Lekcije su vrlo koncizno, jasno sastavljene. Zadaci za vežbanja razumljivi i sasvim dovoljni da se uvežba naučeno. Snimanje našeg čitanja je vrlo jednostavno, a Zorana je uvek na raspolaganju za sve nedoumice. Sve pohvale za platformu. Ušteda vremena je ogromna jer mogu da radim kada meni odgovara i oduševljena sam ovakvim načinom učenja jezika.

Violeta

Dopada mi se što je gradivo sistematizovano, postoji postupnost u zahtevima. Lepo je što svaku lekciju prate odgovarajuće vežbe.

Svetlana

Odličan kurs. Odličan profesor. I ono što mi se najviše dopalo je sadržaj, materijal koji se koristi tokom rada. Korak po korak, baž po meri. Najiskrenije prezadovoljna sam.

Draga

Lepo iskustvo učenja jezika. Sopstveno organizovanje vremena za učenje jezika je jako korisno. Lekcije sažete i dobro koncipirane.

Neda

Ja sam oduševljena kako je sve prosto objašnjeno, vjerujem da nema ko ne može da nauči engleski na ovaj način . Savršeno je to što je prof. Zorana uvjek tu da ti ispravi greške , pokaže gdje griješiš , objasni kako najlakše savladati gradivo.

Irena

Najviše mi se dopalo što mogu da učim kad meni odgovara, bila sam veoma motivisana i volela bih da nastavim da nadogradjujem svoje znanje u Vasoj školi. Jako sam zadovoljna konceptom kursa i preporučila bih svakom ko želi da krene od samog početka da uči engleski jezik.

Marina

Veoma sam zadovoljna kursem.Mnogo godina sam učila engleski i nikad nisam shvatala šta učim a ovaj kurs mi je sve razbistrio.Hvala Zorani na ideji i dobro koncipiranoj priči.

Ivana

Lepo iskustvo učenja jezika. Sopstveno organizovanje vremena za učenje jezika je jako korisno. Lekcije sažete i dobro koncipirane.

Neda

“Sada sam i sama iznenadjena kada vidim koliko sam napredovala.”

“Član sam English Lane onlajn škole četiri meseca i prezadovoljna sam. Počela sam sa malim predznanjem engleskog i nisam znala da sastavim skoro nijednu rečenicu. Sada sam i sama iznenadjena kada vidim koliko sam napredovala. Nastava je odlična zato što je prilagodjena početnicima i što sami odredjujemo vreme kad možemo da učimo… Meni je sve to jako interesantno i uživam u učenju! Zorana je sve to sjajno osmislila i sve preporuke od mene.”

— Divna

Zorana Radović 📨

Prijavi se na moju imejl listu da ti stižu korisni saveti, lekcije i sadržaji za učenje engleskog kao i druge stvari koje ne delim nigde drugo. 👇