fbpx

Iskustva polaznica english lane škole

One su odlučile da nauče engleski. Možeš i ti.

“Sada sam i sama iznenadjena kada vidim koliko sam napredovala.”

“Član sam English Lane onlajn škole četiri meseca i prezadovoljna sam. Počela sam sa malim predznanjem engleskog i nisam znala da sastavim skoro nijednu rečenicu. Sada sam i sama iznenadjena kada vidim koliko sam napredovala. Nastava je odlična zato što je prilagodjena početnicima i što sami odredjujemo vreme kad možemo da učimo… Meni je sve to jako interesantno i uživam u učenju! Zorana je sve to sjajno osmislila i sve preporuke od mene.”

— Divna

Zaista nemam sta da dodam, sve mi je bilo idealno. Nekada sam imala vremena da uradim tri lekcije zaredom, a nekada nisam imala vremena ni za jednu. Pomaze sto za svaki odgovor postoji objasnjenje kad se prisloni kursor.

Vesna

Kurs je odlično osmišljen. Lekcije su vrlo koncizno, jasno sastavljene. Zadaci za vežbanja razumljivi i sasvim dovoljni da se uvežba naučeno. Snimanje našeg čitanja je vrlo jednostavno, a Zorana je uvek na raspolaganju za sve nedoumice. Sve pohvale za platformu. Ušteda vremena je ogromna jer mogu da radim kada meni odgovara i oduševljena sam ovakvim načinom učenja jezika.

Violeta

Svidja mi se kurs, organizovan je tako da postepeno ucimo nove stvari, sve je lepo objasnjeno… puno mi pomaze u ucenju sto mogu da cujem izgovor reci na engleskom.

Dragana

Kurs mi se veoma dopao, uzivala sam uceci. Lekcije su dobro odradjene sa jednostavnim objasnjenjima, jasne za pocetnike, lepo osmisljena vezbanja. Zelim Vam puno uspeha u radu.

Ljubinka

Ja sam oduševljena po svim tačkama, da je to nekada postojalo kad sam ja bila
mlada.

Goca

Dopalo mi je se sve, način komunikacije, vježbe i izgovori.

Zerina

Kurs je jako dobro osmisljen.Sve je jasno i lepo objasnjeno.Prvi put se susrecem sa ovakvom vrstom ucenja i mogucnoscu da na ovaj nacin koristim svoje slobodno vreme. Sve pohvale za kurs.

Milica

Draga Zorana, jako mi se svideo kurs. Dosta sam naučila, najviše kroz vežbanja. Divno i jednostavno objašnjeno, lepo zamišljeno. Samo reči pohvale imam za vas.

Dragica

Ako želite da naučite engleski jezik ovo je idealna prilika. Odlično osmišljen
koncept učenja. Sve vreme imate podršku i želju da budete što bolji kako u
testovima tako i na radionicama. Ovakav način rada morao je da osmisli samo neko
ko mnogo voli svoj poziv. Svaka čast.

Svetlana

Sve pohvale za školu English Lane. Ako želite naučiti Engleski onda je ovo pravo mjesto za sve vas.

Vezira

Sve pohvale za organizaciju, kreativnost, posvećenost, sadržajnost lekcija i
vjezbanja! Bez suvišnih detalja, jezgrovito i razumijivo! Svima najsrdačnije
preporučujem English lane onlain školu. Bez razmišljanja sam produžila našu
saradnju na još (najmanje) 6 mjeseci. Vjerujte da ne bih da nisam veoma
zadovoljna.

Lela

Sve preporuke , odlično osmišljena platforma.
Zorana uvek nasmejana, raspoložena, ljubazna. Ja sam jako srećna i zadovoljna, sada mogu mnogo bolje komunicirati sa svojim znanjem engleskog jezika. Iskrene preporuke! Vredi!
Dragana

Draga Zorana,
Prezadovoljna sam edukacijom koju nam svesrdno pružaš…!
Sistem je uredjen do perfekcije. Maksimalno korektno je sve uskladjeno…!
Tako da mi je veliko zadovoljstvo da budem tu.
Hvala veliko!
Mirjana

Zorana, hvala na ovako dobro osmišljenom kursu. Dvoumila sam se malo zbog svojih 60 godina ali se nisam pokajala. Materijali su odlično osmišljeni. Lepo je objašnjeno i kroz module i radionice. Sve pohvale za profesorku Zoranu. Moje iskrene preporuke.

Ana

Lepo iskustvo učenja jezika. Sopstveno organizovanje vremena za učenje jezika je jako korisno. Lekcije sažete i dobro koncipirane.

Neda

Dopada mi se kako su lekcije objasnjene, veoma pitko i prihvatljivo.Prvi put nisam osetila odbojnost prilikom ucenja vec mi je bilo zanimljivo.

Marija

Redosled lekcija je odličan.Zadaci su vrlo korisni. Mogućnost diktata,pregled pisanih zadataka i ocenjivanje čitanja, sve to iz fotelje, mislim od kuće opušteno, bez gubljenja vremena na odlazak i dolazak.

Olivera

Odlican kurs. Odlican profesor. I ono sto mi se najvise dopalo je sadrzaj, materijal koji se koristi tokom rada. Korak po korak, bas po meri. Najiskrenije prezadovoljna sam.

Draga

Kurs mi se dopada jer mogu da ucim kada mi to vreme dozvoljava .Sve je dobro organizovano. Najvise u ucenju mi pomaze, dobro objasnjenje i to sto mogu da se vracam i obnavljam lekcije.

Nevena

Veoma sam zadovoljna kursem.Mnogo godina sam ucila engleski i nikad nisam shvatala sta ucim a ovaj kurs mi je sve razbistrio.Hvala Zorani na ideji i dobro koncipiranoj prici.

Ivana

“Ovaj način učenja mi je bio mnogo bolji nego kada sam išla u klasičnu školu engleskog jezika.”

“Pomoglo mi je da utvrdim znanje koje sam imala, da otklonim nedoumice koje su me činile nesigurnom u korišćenju jezika. Posebno mogu da istaknem časove konverzaije koji su od velike pomoći u oslobađanju da govorite engleski jezik.

Saradnja sa Zoranom je izuzetno dobra. Svakome bih preporučila ovakav način učenja jezika, meni mnogo više odgovara.”

— Dragana, Novi Sad

Kurs je odlican u svakom pogledu.Svaka lekcija je jasno objasnjena. Zadaci mnogo pomazu da se utvrdi lekcija, ali pored toga je svakako potrebno odvojiti vreme za ucenje. Sve pohvale I preporuke.

Danijela

Dopada mi se što je gradivo sistematizovano, postoji postupnost u zahtevima. Lepo je što svaku lekciju prate odgovarajuće vežbe.

Svetlana

Kurs je odlican.Lekcije su kratke i dobro objasnjene.Testovi i vezbe nisu teski i interesantni su.Moze se uciti i ponavljanjem vezbi.Kurs je pregledan i uvek mozemo lako da se vratimo na bilo koju lekciju ili vezbu.

Mirjana

Dopada mi se sto je kurs prilagodljiv svakom pojedincu. Svako moze prilagoditi ucenje prema svom slobodnom vremenu. Takodje, svidja mi se is to postoji taj obik direktne komunikacije u kojem profesor pregledava i preslusava radove i salje povratnu informaciju o eventualnim greskama. Sve u svemu pozitivni utisci.

Dragana

Kurs je odlicno osmisljen, kreiran, sproveden. Obim pruzenog znanja za pocetnike sasvim dovoljan. Mogucnost ucenja kada pozelis je veoma dobra, to me je i privuklo da se prijavim. Testovi i zadaci adekvatni. Sve pohvale.

Maja

Odgovara mi to što nisam vezana za neki raspored već sama odlučujem o dinamici rada. Sviđa mi se način uvođenja novih pojmova.

Nada

Pridruži nam se i počni sa učenjem engleskog.

Prezadovoljna sam ovim načinom učenja! Pun pogodak 🎯 po prvi put sam uspela da prevaziđem problem sa perfekcionizmom, strahom i barijerom od učenja stranog jezika. Sve pohvale za osmišljavanje, ideju i realizaciju kursa 👏👏👏👍 Meni je najviše značilo što vreme učenja prilagođavam svojim obavezama, a i što mogu da se vratim na sve lekcije i vežbanja.

Tanja

Najviše mi se dopalo što mogu da radim kada god mi odgovara. Nema ograničenja u smislu da se neki modul mora do određenog datuma završiti da bi se prešlo na sledeći.

Mirjana

Kurs je bio upravo po mojoj meri u ovom trenutku. Neke stvari sam ponovila, dosta toga naučila, a platforma i organizacija kursa su u potpunosti ispunile moja očekivanja. Najkorisnije su mi vežbe u kojima treba da napišemo neki tekst, odnosno da konstruišemo rečenice. Vaše ispravke tih rečenica su izuzetno vredne za mene.

Sanja

Najvise mi se dopalo sto mogu da ucim kad meni odgovara, bila sam veoma motivisana i volela bih da nastavim da nadogradjujem svoje znanje u Vasoj skoli. Jako sam zadovoljna konceptom kursa i preporucila bih svakom ko zeli da krene od samog pocetka da uci engleski jezik.

Marina

Svidja mi se kako je objasnjena svaka nova lekcija iz gramatike, kao i postepeno uvodjenje novih reci, bez previse informacija u jednoj lekciji.

Slavica

Poštovana Zorana, prvi put sam DOVRŠILA započeti kurs učenja jezika. Pokušaja je bilo i završavalo se na pola puta. Zahvaljujući Vašoj organizaciji i sistematičnosti i ja dođoh do samog kraja. Hvala Vam na svemu. Nisam laskava, samo sam morala da iskažem svoje zadovoljstvo.

Žanka

“Tek sada sam shvatila koliko sam propustila na prethodnim kursevima gde sam prelazila sa nižeg na visi nivo sa gomilom praznina u prethodnim nivoima.”

“Nakon loših iskustava sa mnogim školama stranog jezika, napokon učim engleski jezik, čini mi se na temeljan način. Tek sada sam shvatila koliko sam propustila na prethodnim kursevima gde sam prelazila sa nižeg na visi nivo sa gomilom praznina u prethodnim nivoima. Ovde učenje ide na način da u svakom sledećem nivou tačno znam šta nisam dobro naučila u prethodnom. Nema presije, učim onim tempom koji meni odgovara i u vremenu koje meni odgovara. Jednom rečju najbolji kurs engleskog jezika koji sam pohađala i naravno, nastavljam sa pohadjam i dalje. Verujem da je ovo izuzetno dobar škola i toplo je preporučujem svima, bez obzira na trenutno znanje engleskog jezika.”

— Snežana

Kurs je dobro osmišljen.U novoj lekciji koristite prethodno stečeno znanje što je dobro za obnavljanje prethodnog znanja.Svidja mi se postupnost u učenju, naročito zadaci za vežbanje.Sve pohvale za Vašu posvećenost i trud oko osmišljavanja zadataka, metode za učenje i savladavanja osnovnih pojmova iz engleskog jezika.Veliko hvala što se bavite tj. mislite na nas – početnike.Meni ste mnogo pomogli.

Ružica

Veoma sam zadovoljna kursom za početnike. Zorana je brza i konkretna, što je zaista sjajno. Fantastično je što se možemo uvek vratiti na već obrađene lekcije, obnoviti gradivo i ponovo uraditi test za vežbanje. Testovi su fantastični. Uvode vas postepeno iz lakšeg u teži nivo. Posebno mi se dopada čitanje rečenica, a veoma dobro je što sve aktivnosti možete prilagoditi svom slobodnom vremenu.

Marija

Jako sam zadovoljna osmišljenim kursom, jer sam obnovila stvari koje sam “znala”, tačnije rečeno – naučila još par stvari koje sam usled dugogodišnjeg nekorišćenja jezika zaboravila. Nekako su se podrazumevale, a nisam znala zašto je nešto tako kako jeste. Sad mi se napokon razbistrilo u glavi. 🙂

Silvana

Dopada mi se kompletan način organizacije učenja, način prezentacije novog gradiva, raznolikost načina provere, to što mogu da učim kad meni odgovara.

Vesna

Bilo mi je zadovoljsto da radim zadatke.Mislim da sam puno naučila u ovom kursu.

Erika

Ja sam odusevljena kako je sve prosto objasnjeno, vjerujem da nema ko ne moze da nauci engleski na ovaj nacin . Savrseno je to sto je prof. Zorana uvjek tu da ti ispravi greske , pokaze gdje grijesis , objasni kako najlakse savladati gradivo.

Irena

Jako mi se sviđao English Lane kurs. Dobra je rekreacija za mozak.
Na vrlo zanimljiv način sam učila engleski.
Lepo sređenom tematikom, sažeto, jasno iz dana u dan sam napredovala. Testovi su bili zanimljivi. Dok sam učila engleski nisam se ni setila da druge stvari čitam na kompjuteru, telefonu, rešavanje testa mi je bilo uvek prva stvar posle posla
Puno pozdrava profesorici, rado bih nastavila:))

Ildiko

Kurs je prevazišao moja očekivanja jer mi je ovakav način rada pomogao da na vrlo jednostavan način naučim osnove engleskog jezika, izgovor, red reči u rečenici,…. Kurs je osmišljen tako da se postepeno upoznajemo sa novim rečima i gramatičkim pravilima uz vrlo jasna i koncizna objašnjenja. Dopala mi se mogućnost da mogu da učim i radim vežbanja kad god želim i koliko dugo želim i što u svakom trenutku mogu da se vratim na predhodne lekcije i vežbanja ukoliko mi je to potrebno.Posebno su mi se dopala vežbanja koja su mi olaksala savladavanje gradiva.

Dragana

Moj opsti utisak je da se ovim kursom obuhvata sve ono sto je bitno i korisno za uspesno ucenje jezika.Mogucnost ponovnog vracanja na lekcije i zadatke kao i slusanje pravilnog izgovora je ono sto ja smatram da najvise doprinosi brzom napretku.

Vesna

Platforma za ucenje mi se svidela. Dosta je jasna i pregledna. Primeri za ucenje su lako pamtljivi. Najvise mi se svidelo kako je objasnjeno vreme u lekciji Koliko je sati./ mislim da se tako zove. Slika je odlicna i lako se pamti.

Vera

Dopada mi se.Najbolje učim kroz vežbanja , što više primera.

Nada

Dopalo mi se to sto postoji mogucnost vracanja na lekcije i na ispravke u testovima.

Slađana

Kurs je odličan za početnike. Dobra je stvar što može da se uči kada meni odgovara.

Tanja

Sve mi se dopalo. U ucenju mi je pomogla preglednost zadataka i njihova svrsishodnost.

Suzana

Ovaj kurs mi se veoma svidio jer sam mogla da učim kada sam ja imala vremena. Povratnu informaciju, kako sam uradila zadatke, sam dobijala veoma brzo i imala mogućnost da ispravim ili uočim greške. Jasnim izgovorom novih riječi mi je olakšano da naučim čitanje i izgovaranje novih riječi.

Munirka

Upiši English Lane onlajn školu.

Kurs mi se svidio, uspjala sam ponoviti ono sto sam ranije ucila. Kao I prosiriti znjanje u pogledu nekih novih rijeci, te neodredjenog clana. Diktati, I citanje su mi se najvise dopali. Sve pohvale od mene.

Vanja

Moj opsti utisak je pozitivan.Pozitivan stav je to sto moze da se radi kad postoji slobodno vreme i kao mogucnost vracanja na gradivo i zadatke,narocito ljudima sa malom decom.

Ivana

Dopalo mi se i ova 4 tjedna su mi baš proletjela.Bas m odgovara što mogu učiti kad meni odgovara.

Diana

Kurs mi se generalno veoma dopao. S obzirom da sam ja znala samo po neku reč ili pojam da izgovorim na engleskom, ovaj kurs mi je mnogo pružio. Lekcije su date jasno, sa dobrim objašnjenjima i finim, razumljivim primerima. Vežbanja su i dovoljna, mada nikad nije višak imati ih još nekoliko. Izuzetno je i to što u svakoj lekciji može i da se presluša i čuje i izgovor. To mnogo pomaže pri učenju.

Sladjana

Cijeli kurs je bio dobro organizovan, lekcije i primeri dobro objašnjeni.

Tamara

Dopada mi se kako je ovaj kurs osmišljen.Lekcije su sažete i akcenat je stavljen na bitne stvari.Meni kao nekome ko nema osnovu iz engleskog jezika lako je bilo da se snađem.Jako bitno da ako meni nešto nije jasno,Zorana je uvek bila tu da pojasni stvari.Ovo je početak mog puta,nadam se da ću uz vašu pomoć u budućoj saradnji stići do svog cilja. Srdačan pozdrav

Biljana

Opsti utisak, cista 10. Detaljno objasnjeno, sa dosta primera i zadataka, da lekcije lako mogu da se savladaju. Bravo za lepo osmisljen kurs, a i sve pohvale i za cenu kursa, sto je veliki plus.

Vesna

Ne mogu da definišem šta se tačno dogodilo ali dobila sam volju za učenjem jezika i zbog toga sam neizmerno zahvalna…

Sanja

Kurs je divan. Najvise mi se dopala da ja mogu da ucim svojim tempom I kada meni odgovara. Svaka lekcija je jako lepo objasnjena. Komunikacija sa Zoranom je divna.

Jelena

Korisno je što kurs kreće od abecede i što su lekcije i vežbanja pregledni.

Jelena

Zadovoljna sam, dopalo mi se sto je svaka lekcija detaljno objasnjena. Sve pohvale.

Milica

Dopalo mi se najvise sto moze da se radi kada meni odgovara. Raznovrsan je kurs i svakoj lekciji je posvecena maksimalna paznja preko vezbanja.

Jasna

“Iako sam imala neko predznanje, tek kroz lekcije koje sam prošla u kursu, mnoge stvari su mi postale mnogo jasnije i tek sam onda videla koliko ne znam.”

“Sa Zoranom se družim punih godinu dana. I dalje sa istim entuzijazmom učim u okviru njenog kursa. Maksimalno profesionalan pristup svakom polazniku uz raznovrstan i zanimljiv sadržaj kursa. Iako sam imala neko predznanje, tek kroz lekcije koje sam prošla u kursu, mnoge stvari su mi postale mnogo jasnije i tek sam onda videla koliko ne znam. Ja nastavljam dalje, a Vi? Ako imate želju da učite, bez obzira na godine, na pravom ste mestu.”

— Sanja

Mislim da su moduli u celosti dobro napravljeni…pocev sa lekcijama, preko zadataka, diktata i citanja…Nemam nikakvih primedbi.

Dragana

Jako sam zadovoljna organizacijom kursa.
Dosta stvari mi se razjasnilo.
Odlično je i to što mogu da učim kad mi odgovara.
Sve čestitke Zorana!

Valentina

Meni, kao početniku, je uglavnom sve u redu. Odgovara mi što može da se uči u vreme kada meni odgovara; što mogu da radim svojim tempom. Objašnjenja lekcija su jasna i dovoljna. Dobro je što ima i audio zapisa. Važna mi je i brza povratna informacija o radu.

Ana

Kurs je veoma dobro osmišljen, vežbe su bile jednostavne, povratne informacije o urađenim zadacima blagovremene. Sve je odlično, od estetskog efekta (prijatnog okruženja), do vežbanja koja su bila adekvatna u odnosu na prethodno obrađenu lekciju.

Gordana

Ja sam bas imala predrasude, ispunili ste i vise nego sto sam ocekivala.Drugaricama sam ispricala moje odusevljenje .Odgovara mi sto ima i citanja(iako nisam bila bas odusevljena) 🙂 Svidja mi se sto postoje objasnjenja za sve sto se radi.A podjednako i to da radim u bilo koje doba i da nije uslovljeno vremenom.A necu lagati da mi je i cena sasvim odgovarala.

Biljana

Sve mi se jako dopalo, cisto, jednostavno, ali je sve visoko profesionalno organizovano, od pocetka do kraja..:)

Dragana

Izuzetno sam zadovoljna kursom, načinom kojim je sve organizovano, sažeto i jasno objašnjeno. Mogućnost vraćanju lekcijama i preslušavanje izgovora mi je pomoglo u učenju. Najviše mi se dopala fleksibilnost pristupu za rad u vremenu kad meni odgovara.

Jelena

Utisak o kursu je pozitivan. Pre svega jer mi odgovara ovaj sistem rada,da odvojim vreme za učenje onda kada mi obaveze dozvoljavaju. Komunikacija sa profesorkom je dobra, jer jako brzo odgovara na poruke, što je pohvalno. U učenju najviše pomažu vežbanja i obnavljanje, zbog čega sam i iznela predlog da se ubaci još više zadataka za vežbanje.

Tatjana

Veoma mi se dopada ideja ovog kursa, svima je dostupna, način na koji se pristupa učenju. Pošto sam počenik sporije sam napredovala, ali su objašnjenja bila jasna i razumljiva.Hvala.

Olivera

Odlicno je organizovano, objasnjeno…svaka vezba posle nove lekcije je korisna, dosta mi je znacilo sto mogu da se vracam na neke predjene lekcije…. i bas mi je bilo simpaticno snimanje dok citam 🙂

Sonja

Zaista dobro osmišljeno. Dopalo mi se to što su data odlična objašnjenja, mesta gde treba da obratimo pažnju lepo označena, a najviše to što učim kada i kojim tempom mi odgovara.

Suzana

Kursom sam prezadovoljna iz vise razloga! Zbog mnogobrojnih obaveza, dopalo mi se da sam mogla da ucim kada meni odgovara. Lekcije su lepo objasnjene, a zadaci i vezbe lepo postavljeni za proveru naucenog gradiva. Dobro je sto sam mogla da se vracam na lekcije, zadatke i vezbanja. Sve u svemu, dopada mi se kako je sve organizovano. Hvala Vam, jer sada, samo mesec dana od pocetka kursa, bogatija sam za jedno veliko znanje i mogucnost sporazumevanja. Sve preporuke za Vas.

Gordana

“Upisala sam se pre nepunih dva meseca ali sam baš zadovoljna kako mi ide…”

“Kada sam prvi put videla link za upis bila sam skeptična da li ću se snaći. Da li ću znati kada šta da učim… Ali čim sam uplatila prvi mesec i pristupila školi videla sam da je sve odlično odradjeno i organizovano, prosto je nemoguće da se ne snadješ. Svidja mi se što je sve tako lepo objašnjeno kako kroz module tako i kroz radionice, vežbanja, podkaste… Svaka čast na ideji… Upisala sam se pre nepunih dva meseca ali sam baš zadovoljna kako mi ide… Nastavljamo dalje. Sve pohvale za profesoricu Zorano…”

— Suzana

Lekcije su bile precizni odrađeni, svaki zadatak je postepeno objašnjen. Lako može pratiti celo gradivo,a puno stvari smo naučili.Ako bi trebalo sa jednim rečenicom samo da opišem kurs, onda bi pisala…sve je bilo kratko,jasno i korisno.

Anamaria

Moj opsti utisak o ovom nacinu ucenja je pozitivan. Zaista mi se svidja sto mogu sama da biram vreme ucenja i ostalih aktivnosti vezanih za kurs.

Anja

Opšti utisak je odličan. Sve je koncipirano tako da je sve bilo korisno i lako prihvatljivo.
Sve pohvale i svako dobro u daljem radu.

Branka

Dopada mi se mogućnost da se radimo kad nam odgovara i da ponavljamo vežbe po više puta .

Snežana

Kurs je odličan.Dopada mi se najviše mogućnost da pratim lekcije paralelno na kompjuteru i mobilnom.Ujedno to mi je i najviše pomoglo u učenju.

Vesna

Ja sam prezadovoljna. Ovaj vid ucenja zbog licnih obaveza,, a svi ih sigurno imamo mi najvise odgovara. Nekako mi je sve islo lako i uvek sam sa dobrom voljom sedala da ucim.

Andjelka

Želiš i ti da postaneš član škole?

“Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem na ovom kursu i rado ću nastaviti učenje putem ove platforme.”

“Bez imalo znanja engleskog jezika upisala sam Vaš početni kurs. Tokom kursa sam shvatila da su moje sumnje o kvalitetu kursa bile neosnovane. Kurs je za nas početnike lepo osmišljen. Sve je na razumljiv način objašnjeno, ima mnogo vežbanja, primera… U neprekidnoj smo komunikaciji sa predavačem koji nam dodatno pojašnjava sve nejasnoće i ukazuje nam na propuste. Veoma sam zadovoljna stečenim znanjem na ovom kursu i rado ću nastaviti učenje putem ove platforme. Sve preporuke. “

— Biljana